Yarın sokağınızda bir sürü kardanadam olacak.
Karadenizdeki sıcak çekirdek anadolu yakasini sizce etkilermi?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYarın sokağınızda bir sürü kardanadam olacak.
Karadenizdeki sıcak çekirdek anadolu yakasini sizce etkilermi?
Twitterda soğuklar falan baya kırpılmış diyorlar, vorteks ihtimalide çok düşük diyenler var
ecm de ben bi kırpılma göremedim
sabiha gökçen civarında sakin bi kar yağışı var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Haydi azor,yatma bakalım
arnavutköyden hocam direk yoğun olarak başlayacak iş çıkışı dikkat etmek gerek orada oturan var ise
Bilgi için teşekkür ederim
ecm ye göre saat tam 20.00 da yağış giriş yapıyor gece 2 de tüm istanbula yayılıyor ve aksiyon başlıyor
gfs de 5 de istanbul geneline yayıyor bakalım
Nereden giris yapiyor enes
günaydın istanbul ❄
umraniye 10 cm bulmus heralade
Ben maltepenin yükseklerinde oturuyorum nişadaları civarı
Şu an iş için sabiha gökçen tarafindayim ve guzel yağıyor ve 5-10 cm vardir
anadolu yakasi avrupa yakasina kiyasla daha iyi diye biliyorum. iyi baslamamis olabilirsiniz ama gun icin kar gecisleri devam edebilir hatta surpriz bile olabilir. fakat pazar ve pazartesi gunku yagisi daha kuvvetli diye biliyorum.
Ben biraz yüksekte oturuyorum,güzel yagmış ve yağiyor
Teşekkür ederim mehmet
İyi günler
gunaydin istanbul icinmiydi
Evet,anadolu yakası
günaydın
Bu gece icin ne diyorsun mehmet civan
konumumda kar yağışı başlıyor
Herkes model bilecek diye bişey yok. Herkes istişare yapsın bilen bilmeye bilgi versin diye forum var.
Burada ki hocalar herşeyi herkesin anliyacağı şekilde anlatıyorlar zaten,ama halen yok sistem tırt sistem şöyle böyle yorumları geliyor,laf olsun torba olsun başka bişey değil,yani yaş farkı bazılarında belli oluyor
bazı yorumları şaşkınlık içinde takip ediyorum,günlerdir model takibi yapıyoruz ama bazı kişiler sırf bilgi kirliliği için yorumlar yazıyorlar,
asıl soğuklar, yağışlar ne zaman başlıyor vs.
hiçbisey kafalarına girmemiş demek ki..!