ICON sizce nasıl Winter ?
SnowBall13 tarafından yazılan gönderiler
-
-
bazı arkadaşlara 'şükür duasını' tavsiye ederim
-
Hocam neden diye sorma ayıptır. Böyle bir sistemde bile sıradan kar alıyorsa Avrupa yakası olarak ağlayalım bı zahmet.
Bakın,sistem saatler geçtikce kendisini geliştirecek,az veya çok, yağan kar yerde,ağaclarda çatılarda duracak,bence çok güzel,soğumuz var
-
yağışlarda 22-23 de avrupa yakası ilen anadolu yakasında ne kadar fark olabilir? THE_AZOR
-
bitmeyen soğuklar,anlaşılan doğal gaz faturasını taksitlendiricez bu gidişle :hoscakal:
-
Bilende Yorum Yapıyor Bilmeyende. Mis Gibi Sistem İşte. Allah Korusun Yüksek Basıncın Etkisinde Kalıp Yağışsız Bir Dönem Geçirmekten İyidir. Bunada Çok Şükür Yağışımız Var😊
Ingiltere gibi bol azorlu :yüzme:
-
GFS akşam güncellemesini iple çekiyorum
Kemal arkadasim,moralinizi bozmayın,öğlen gfs sıcak çıktıdır,hepimiz kara doyacağız❄
-
Benim anlayamadığım batı için yağış kötü derken ege kıyılarından mı bahsediyoruz 🤔 yoksa İstanbulun batısımı? İyi olması için 1 metre kar mı yağması lazım? Bu haliyle bile muazzam bir yağış vermiş.
çoğu arkadaşlar istanbula odaklanmış galiba
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ❄
-
eline sağlık mehmet civan
sabah sabah paylaşıyorsun,bravo :alkıs:
-
Bogaz ve Avrupa nın belli kısmını da alacak ama en etkin yer Beykoz şile alemdağ Ömerli çekmeköy sancaktepe
peki saat kaçı bulur sizce?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bomba geliyor bu acaba nasıl bir etki yapacak bende merak ediyorum.
Anadolu yakasini da kaplayabilir
-
ecm italyadan pizza kokuları aldı galiba,oraya gitmeye çalışıyor🍕😂
-
Doğuya gittikçe çoğalan kar yaklaşık 12 gün kar yağacak cm olayını size bırakıyorum
teşekkür ederim
-