The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
istanbul anadolu yakası için mutluyum🤗
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
istanbul anadolu yakası için mutluyum🤗
Vallaha yakın vade ecmwf derim başka birşey demem
Gfs heran baska biseylerde verebilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ingiltere :yüzme: :'D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf bizi es geçmedi
Peki yağış alabilirmiyiz !?
akşam işten eve dönerken aydos tepesinin yakınınından geçiyorum,güzel beyazlamış
Çok merak ediyorum bu aysonu nolucak :snowboard:
Günaydın,biraz geç oldu ama
SnowBall13 yanlış etiket olmuş düzelttim abim.
Furkan K. eline emeğine sağlık,çok teşekkürler paylaşımlar için.
olsun yaa🙋🏻♂️
kurtköy tarafında kar yağışı başladı
bu sabahki son güncellemekerdeki yağış durumu nasıl acaba? >>>WinteR<<<
Dek geçişleri bu saatten itibaren start alıyor ilk çatalca tarafından başlayarak saat saat doğulayarak şanslı bölgelerde kar geçişlerine sebeb olacak
Maltepe nisadalar yükseğinde yogunlasmaya basladı kar yağışı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Marmara bölgesinde akşam saatlerinde hareketlilik başlayacak. Gece özelikle radar dolacak. Şuan ki verilere göre
aman mesai çıkışına denk gelmesin Winter bey
bol karlı günlere
sabiha gökçen de ara ara iri taneler atıştırıyor
yoksa ecm nin başında Sinan bey mi oturuyor?😀
ecm biseyler görüyorsa,bişeyler olacaktır demek