Bizim -24 ler nere kaçmış öyle
:D
O bizim ull un peşinden gitmiş olmasınlar🖖🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBizim -24 ler nere kaçmış öyle
:D
O bizim ull un peşinden gitmiş olmasınlar🖖🏻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Senaryoların 850 hpa durumu böyle
Peki bu ne demek oluyor Izlanda
salınımlar o kadar arka arkaya geliyorki,kimin hangi sistemi kastettiğini bilemiyorum artık
Öyle ama şuan ki duruma bakarak bu bizim için nimet valla nimet yoksa kuru ayaz soguk çekebilirdik
umarım istanbul nasibini alır,kar yagisi olarak
2015 yılında aynı bu tarz bir ull durumu oldu son 12 saate değişti Ecmwf de dogu Karadeniz dogru inecek ull yaklaşık 800 900 km batılayıp İstanbulu etkisi altına aldı
aman eksik kalsın şu ull ler,stresden başka bişey değil yahu
EPS yine çok iyi çıkmış
Ne anlamda ömer bey
Arkadaşlar cenaze işlerinden dolayı ancak bu sabah tekrar bakabildim gfs aynen devam ediyor..Gfsyi takip edin artık bugün son akşam çıktılarından sonra model takibini bırakıyoruz..
tekrardan başınız sağolsun
bence en sıkıcı iskandinavya hava forumlarıdır,nasıl olsa soğuk var,kar var,acaba neyin heyecanını yaşıyorlar ki?@#@!
İstanbulun Anadolu yakası dogusu şanslı duruyor bu gelecek sistemde. Eger değişiklik olmaz ise
Maltepenin yüksekleri doğu sayilirmi acaca?😊
kimse gfs ye kızmasın oynak diye,ecm sabah son saatlerde ne verdi şimdi ne sunuyor
Bu arada kutup yükseği yardım edemiyor sebebi arktik bölgede soguklar resmen kilit olmuş durumda bunun sebebine de İskandinav yükseği imdadımıza yetmiyor.
zaten bişeyler yardımcı olsaydı şaşardık =D
Çarşamba günü çarşı pazar karışıyor
Çarsamba öglefen sonra
ull un dogulu gelmesi iyi degilmi,tam üstümüzde oluncada yagis olmuyor diye dün okumustum burada
allah,meteoroloji ilen geçimini sağlayanlara sabır versin diyorum sadece
sabahki gfs yağış açısından nasıldı?