Ecmwf bunu görmüyor ve vade uzun şuan bunu demek saçma olur
Ecm o saatlere gelmedi ama daha,tabi göremez,bikac gün bekliyeceğiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcmwf bunu görmüyor ve vade uzun şuan bunu demek saçma olur
Ecm o saatlere gelmedi ama daha,tabi göremez,bikac gün bekliyeceğiz
şimdide grönland tehlikesi çıkabilir önümüze
diyagramlar,senaryolar nasıl acaba !?
bu görüntüleri kopyalayın,belki bidaha göremeyiz,gfs nin sağı solu belli olmuyor çünkü :buyur: :-D
ALLAH Korusun kaza filan geçirmedi deprem olmadı ALLAH a Şükür Sağlımızda yerinde maddi olarak ülke geneli sıkıntılı
kötü bir şey şuan yok takip edelim bekleyelim dedim . Soğuk Atak Bekliyoruz sonuçta bir sevkiyat değil ne gibi kötü bir şey olur .
😂
bu akşam balkan sistemi oldu gibi
Günceller güzel bir hal almaya başladı,sabırla takibe devam bu sefer kaçırmayacağız🥳
Azor yakında yamulup yumulmaya başlar,sistemde tepemizden uçup gider =D
GFS öğle güncellemesini takip eden var mı?
Takip ediyoruz ama takip etmemiş gibi yapıyoruz =D
Keşke tutarlı olsa
120
sefil azor :@
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
AZOR MUHTEŞEM
Arkadaşlar ben kapadım 20 ocağa kadar modelleri bir değişim olursa biri beni arasın.
İyi akşamlar
aramak için numaranı bilmiyoruz
Herkesin endişesini kulağımda duyar gibiyim, Bir sistem gelir herşey unutulur kovalamaya devam edeceğiz..Ayrıca güzel görüntü var
son doğal gaz zamından sonra soğuklara pek hevesli değilim burak bey :buyur:
acaba?? 🤔
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Savaş başladı. Azor yükselirse giritte saglam Bi hortum koyacağım tüm sistemi Süpürge gibi çeksin.
Dinozorlara kaldıysak yandık =D