Soğuklar cılız,kıyılar için̈ sıkıntılı
SnowBall13 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bi veya iki güne sistemin akibeti iyi kötü belli olur diye düşünüyorum,dramatik değişimler olmaz gibi,yok izlanda fazla şişti,yok azor üzerimize yattı diye
-
Kar haritaları hiçbir zaman gerçeği yansıtmamıştır,sistem gününe kadar değişkendir...
-
Neresi benziyor acaba
Kafkaslara atıyor iki modelde
-
Ecm,Gfs ye dönmüş,bence gfs yi kayda alalım,hiç başka modele bakmayalım,zaman kaybı
-
Artık en geç haftaya cuma modellerin sistem üzerinde bi hizaya gelmesi lazım,ondan önce denemeler,denemeler,denemeler
-
O soğuk topun taaaaa almanyaya kadar gideceğini sanmıyorum,neyse bi gfs model denemesi daha,
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. umarım vade yaklaştıkça harita renga renkten gri beyaza dönüşmez
-
>>>WinteR<<< detaylı analizler ve bilgiler için teşekkürler
-
ECMWF Genişletilmiş - Küresel Kontrol
32 Günlük Kar Toplamı (10:1 Oran) (cm)
Snowman3441 Buda haftalık veri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yani,yüksek basınç altında kalmicaz....iyi......
-
Kim,hangi tahminlere bakıyor,anlamadım
-
Şavşatin rakımı yüksek olduğu halde 0 derece sadece
-
Zonal rüzzgarların azalması 0 yalşaşması ve altına düşmesi birçok efsaneyi getirir efsane sistemlerin doğulu rügarlarıyla meşhurdur.Doğudan gelen canavar denir.2006 ocak sistemi 2012 sistemi bunlarda zonal tam bize uygun düzeyde mesela aşırı eksili olması major bölünme yapar.
O zaman pozitif bi haber
-
Güya azalacaktı 20'si civarı. Yine yükselişe geçiyor.
Bu ne demek oluyor?
-
Ocak ayın yarısı bitti,gelelim diğer yarısına