kışın modelleri takip etmek,netflix dizilerini takip etmek gibi,hüsran,heyecan,mutluluk,üzüntü 😂
SnowBall13 tarafından yazılan gönderiler
-
-
merhaba,sizleri keyifle sessizce takip ediyorum ama model sayfasında çok sohbete kaçıyor gibi geldi bana...
iyi pazarlar🙋🏻♂️
-
Martta kış var mı
:?:
Haliç donacak?
-
gelsin bahar,bırakın artık -8 leri kovalamayı???☘
-
Ula adamı yolladın paylaşamıyor diye. Kendin başladın paylaşmaya. Şimdi başkasına teklif edion Bi karar ver ula
Ahahaa
-
Vallahi en büyük hayalim inşallah onu da başaracağım istediğim her şeyi az çok başardım şu ana kadar
inşallah ??
sana başarılar dilerim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. salep sezonu kapanmadan tadını çıkaralım?
-
Benim boy 1.78 kilo 71
Bir aralar yüzmede yarış takımına kadar ilerledik sonra lise sınavı falan derken o da bitti bisiklet sürerim arada kalecilik yaparım arkadaşlar ile oynarken
Savaş pilotu olmak istediğim için biraz da kas yapmak istiyorum onu da halledeceğim ama
Bir de bacaklarım biraz uzun olduğu için çok hızlı koşarım
Benim amcam hava kuvvetlerinde subaydı,fazla detaylar vermicem ama?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. pandemi öncesi stüdyolarda az mı yaptık?️♂️?♂️
-
Valla inanki kısa olduğum için hiç bakmadım boyuma bakıp da moralimi bozacak çünkü ?? 1.60 vardır
kendinden emin bi duruş sergilersen boyun kısa veya uzun olması önemli değil,her insanı özel kılan bu farklılıklardır
-
Kaslar nasil yanacak ? Ancak yeterli beslenmezsen yanar. İşte bunun için sporla yemek yemek çok önemli. Bazilari spor yapip kilo verecem derken beslenmiyor. O iş öyle olmuyor işte. Önemli olan kasları çaliştirmak. Yağlar zaten eriyor.
Evet,beslenme çok önemli,proteinler vs.filan falan,bunlar olmazsa spor da enerjiyi kaslardan almaya zorunlu kaliyor vücut,bu da kasların zayiflamasina neden oluyor,onun icin aktiviteden önce karbonhidrat li beslenme de önemli,zaten kaslar vücuttaki yağları eritir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bi 3 kg daha gidebilir,ğöğüs ve omuzlarlardaki kas oranına ama dikkat etmeliyim ,demek istediğim,kilo vermek isterken kasları yakmayalım
-
Kaç kilosun?
184 cm 83 kg ,aslında kilom boyuma göre iyi ama 80 kg inmek istiyorum,fazla da kilo vermek istemiyorum??
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bende verme derdindeyim ?
-
Bazlamac sıcak sıcak olsada yesek
kokusu tüttü şimdi burnumda afiyet olsun SnowBall13
teşekkür ederim,
evinizde tavadada yapabilirsiniz,hiç zor değil,