anadolu yakası sabırla beklemekte
SnowBall13 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar bitek ecmwf kısmış dekleri izobarların arasını açmış, gfs ve icon tam gaz devam özellikle iconu çok sevdim
zaten kısa vadede iconu takip edin diyorlardı,yanılmiyorsam
-
Bu tahminin bilimsel dayanağı olmayıp tamamen hissetmeye endekslidir: 1 Mart itibariyle girecek olan yeni sistem, şu an beklenilenden 5 ila 10 katı kar bırakacaktır. İstanbul, 1,5 metreden fazlasını görecek, Haliç donma tehlikesiyle başbaşa kalacak. Elektrik hatları sekteye uğrayıp, doğalgaz boru hatları donma tehlikesiyle karşılaşacaktır. Soğuklar, İzmir'in güneyine kadar ilerleyecek, İzmir sahillerinde bile sistem sonrası 30-35 cm. kar birikmiş olacak. Sistemin ömrünün 15 gün olacağını tahmin ediyorum.
1.5 m kesmez :))
-
hocam orası öyle biraz lafın gelişi söyledim her zamab tuvaletler daha soğuk olur ya ona göndrme yaptım Allah dışarda açıkta olan insanlarımıza ve sokak hayvanlarına yardım etsin
Amin??
-
Evde
sıcacık evinizde niye üşüyebilirsinizki
-
Lavabo ihtiyaçlarınızı erkenden yapın totom dondu =D
ahahaha...sorması ayıp ama siz ihtiyacınızı nerede yapıyorsunuz
-
Aynen birde sıcak Akdenize inip nemle daha da güçlenir. Bir kötü yanı bize sıcak hava taşır. Yağışın girişi esnasında sıcaklıklar yer yer 1 ila 3 derece oynar.
rakımım 160 m civarı gibi,birazda ona güveniyorum galiba
-
ufak tefek kütle de degilmis
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış Yunanistan sınırında şuan uydu görünümü.
winter is coming
-
SnowBall13 sen benim ne demek istediğimi anlamamışın belli ki, bugün böyle verir yarın çok daha kuvvetli verebilir
Tabii ki
-
dereden daha çook su akar
daha şimdiden şuraya kaçtı buraya kaçtı yorumları başlıyor?♂️
-
Doğuya verdiği yağışlarda batılıyor o yağışlar bize geliyor
10 numara :okey:
-
Siklon hafif batılı olunca ne kadar etkiliyor İstanbul'u
O zaman hergün biraz batılarsa,hergün yağış artabilir gibi bi olay yani
-
gunaydinlar arkadaslar....
modelleri surekli elestirmek yerine. guzel tarafindan bakmayi deneyelim.
sohbetimiz dahada bol olsun...
laf olsun torba olsun misali mehmet bey
-
Aynen kardeşim Erdal arkadasimız bir türlü memnun olmuyor
Neyse serkan arkadaş,isim vermiyorum,
-
nedense hep aynı kişiler,aynı yorumlar,
"kestane,niye bu kadar cm,bittik,battık# :@