SnowBall13 tarafından yazılan gönderiler
-
-
ecm soğukları daha iyi veriyor
-
Sen Kurtköyü mor say yeşile yakın olsa bile hem rakımda yüksek
Aynen,kurtköy iç kesim sayıyorum ben,her zaman güzel kar almıştir
-
o da doğru ama anadolu da oturanlar da kötü diyor ona şaşırdım
Biz anadolu sakinleri bişey diyemiyoruz,çünkü siz ikiniz model sayfasını aynı sorularınızla o kadar meşgul ediyorsunuz ki,
(Bana kızmayın ama öyle)
-
rahatlayın arkadaşlar artık,
herkese bol karlı keyifli günler dilerim
ciao ciao
-
bende tem de araba kullanırken bir gözüm aydos dağında kaldı ?
-
Şuan modele göre en erken 22:00 23:00 civarı. O gece ki gfs güncellemesinde kar tamamen başlamış olur garanti olarak tüm İstanbul da
Teşekkür ederim
-
Şu sıralar Avrupa yakasında yogunluk var ve 1-2 saate İstanbul semalarından tamamen çekilecek olup. Taa ki cumartesi den pazara bagalanan gece ye kadar İstanbul ve Marmara civarında herhangi bir yağış olmayacak.
sizce cumartesi gecesi,anadolu yakasında hareketlilik ne zaman gibi başlar ,ona göre kahve tüketimini ayarlicam?
-
allahım gözü doymayanlara afrika atağı nasip etsin ??
-
Denizden gelen kuvvetli rüzgarın etkisi ile son iki saatte 6 dereceye yakın düşen yerler var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Peki bu gelen sistemle alakalimi Red Fox bey
-
maltepenin yükseklerinde oturuyorum ve dışarısı soğuk,kar moduna girip yoksa bana mı öyle geldi,ama soğuk
-
Ben istanbul için pazar günü sıcaklık sıkıntısı olacağını sanmıyorum belki alçak kesimlerde örtü biraz cıvık olabilir.Çünkü önceden hava soğuyacak ve rüzgar her ne kadar poyraz olsada karadeniz üzerindeki 850hpa sıcaklıkları -10 civarında bu da sıcaklık sıkıntısı ortadan kaldıracaktır bence. (Vaktim boştu ncepten biraz arama tarama yaparak bu kanıya vardım)
Bence en geç pazar akşamı güzel kar yağışı başlicak
-
bişey mi anlamadık yoksa,millet yüzyılın kar yağışını mı bekliyor,model nasıl gelse bi mız mızlık
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tablom bu hatta dekler hariç sadece 20 sine kadar olan tablo dekleri de eklersek şöyle 40 cm zorlar gibi.
bi 10 cm de benden
-
kar haritasına bakıyorum,çok güzel,şükürler olsun ??
şubat ayı lodoslanda devam edebilirdi !!