sizce süreç nasıl ilerliyor Sinan ?
SnowBall13 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sıcak senaryo vermekte yine inadı tıttu Ay'ın 7 sinden sonra ortalamanın düşmesine rağmen yeşil çizgi yanii ana senaryomuz yukarılara tırmanmış.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu neyin direnişi,ana senaryo??
-
gıcıklık olsun diye hiç bozmadan böyle gelir bu sistem
-
ana fikir güzel,zaten her güncellemede aynı şekilde inecek diye bişey yok
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren,iki büyük model hiç oralı değil,bi 180 derece değisim olmasi gerekiyor önümüzdeki gungünlerde
-
tarihler hep öteleniyor şimdide 13 şubata geldik
-
bizim köye ( bartın civarı"küre dağları" kar yağmış❄
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kim kime dum duma
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kuzey amerikaya çıkan yükseye ne deniyor,acaba?
-
5 şubatta gem ne veriyor ecm ne veriyor,
-
-8 de girdi bu sefer rüzgar yıldız ve 500 hpa da - 30 var sahillere kar yağmazsa artık beni vurun
sinerjinize bayılıyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Jules verne ?
-
Model paylaşım konusuna yazdığınıza göre bu iddialı yazınızı elinizde mutlaka bir veri vardır. Merak ettim açıkçası çünkü Şubat ayları kış ayı olmaktan çıktı demişsiniz fakat 2 sene önce ülkenin büyük çoğunluğu efsane yaşadı o ay. Ben Hatay'da Mart ayında Örtülü kar gördüm. Şubat ayı kış ayı değil diyorsunuz. Verilerinizi paylaşır mısınız neye göre yazdınız ?
çok haklısınız Sahutt, model sayfasına herkesin yazmasına şaşırdım açıkcası
-
cfs ye baktınız mı şok geçirdim mükemmel ancak barajlardaki suları öyle birşey arttırabilir.
cfs bol kepçeden vermeyi sever genelde:)
-
gefs ensembles 😎
-
önümüzdeki güncellemelerde azorun konumu lehimize değişebilirmi acaba?
yani üstümüze yatmadan kuzeye tırmanmasını kastediyorum...