Cümleden Lapa Lapa yağan kar bekleyenlere selam olsun
Sağlıklı günler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCümleden Lapa Lapa yağan kar bekleyenlere selam olsun
Sağlıklı günler.
Şu Toz bulutu meselesinden mi ne bu gün zonguldakta hava bi değişikti. sarımtırak kızıl bi şekilde akşam oldu. Foto çekemedim bu arada.
Cümleden Merhaba,
Umarım küçükte olsa bir katkısı olacak ve yeni arkadaşlara veisle alacaktır diye düşünüyorum. Ara ara bu şekilde tanıtımlar yapacam.
Cümleden hayırlı geceler. Zonguldak Kozludan sevgiler saygılar
bu su hortumu olarak mı geçiyor. Ahantar kelimelerde su hortumu düşük abi. Youtube da görmezler hortum daha popüler yani
video açıklamalarında da havaların sesi adresini verdim.
Merhaba arkadaş Zonguldak hortum görüntüleri
Hayırlı Cumalar dilerim cümleden.
Arkadaşlar merhaba size faydası olacak bir video paylaştım. buyurun.
İnternet hızında Bilinmeyen AYRINTI.
Cümleden hayırlı sahurlar.
Cümleden Ramazanı Şerif Ayımız Hayırlara vesile olsun.
Ben hatırlıyorum o seneyi 1 gün yağdı ama hiç durmadan yağdı yarım metreye yakın kar yağdı. Hayat 1 gün durdu zonguldakta. Ama bir gecede lodosla beraber eridi
Evet hemen erimişti. Rahmetli dedemin vefatı ve o kar hiç aklımdan çıkmaz. Gözlerimi kapatınca dışarıda o kar yağışını hala görebiliyorum. Oysa ne severdim kar yağışını. Ama bana hüzün verir olmuştu...
Cümleden hayırlı günler. Sene 97. mart 20 bir kar yağdı ki yollar kapandı. tam 5 gün göz gözü görmemişti. Zonguldak SSK da dedem vefat etti. Cenazesini getiremedik bi süre. Sonra cenazeyi zorlada olsa getirdik defin yaptık. 2 gün sonra karlar eridi ve bahar gelmişti.. Hatırlayan vardır. Bartın Zonguldak civarıydı. Bu martta soğuk ama kar yok...
Selamlar bildiğin bahar değilde yaz havası. Zonguldak Kozlu
Merhaba arkadaşlar,
Hangi Tasarruflu Lambayı ALMALIYIM? Merak eden varda buyursun yeni videom.