Arkadaşlar çekilişe dahil olmak için kanal videolarımın linkinden de ulaşabilirsiniz.
neyzen748 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Neyzen dostum nereye yorum yapacağız yorum bölümü yok o video da.
Bu arada başarılar devamını dilerim.
Merhaba yorum kısmı açık ama bu youtube yeni güncelleme ile yorumları bulmayı zorlaştırdı adeta. Cepten bakıyrosanız bayağı aşağılarda var.
-
Merhaba arkadaşlar
DOĞALGAZ FATURASI ÖDEMELİ ÇEKİLİŞ VİDEOSU! Abone Olan Herkes Katılabilir #çekiliş #ödül
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Günaydın Zonguldak kozlu sahil
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Herkese Günadın,
Sabah sabah hemen bildireyim. Zonguldak dünden bugüne yaklaşık gündüz sıcaklığı 10 derece daha düşük veeee ilk kar yağışı başladı.
-
en yüksek: 1
En düşük: -6
-
sistemci5534 takipteyiz bakalım neler olacak... Türkiye her gün yeni bir rüzgar ile karşı karşıya...
-
Sahil yolu böyle,içerler de durum nasıl @neyzen748 hocam?.Rezilliğimiz diz boyu,bu yolda bile suyu denize yönlendiremediysek,bu iş bitmiş demektir :cursing:
Bu her yer de böyle maalesefHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Açıkçası merkeze gitmeye çekindim. Çünkü tam ortasından ırmak geçiyor.
-
SAhil yolu tamamen kapandı sel felaketi video yükleniyor. 1 saate yayında.:)
Zonguldak Kozlu SAhil Yolu Sel Felaketi 20 06 2017
https://youtu.be/y7uBjbXYIq4 -
Mobil de internet bittiği için cevap atamadım. Pazar ikindiye kadar hava tuttu kendini. Sonra sakin sakin yağmur başladı. Su an da hafif çiseleme tabi hava bayağı soğuk. Batı Karadeniz Snow Day ın belirttiği gibi.