Bursa'da yine örtü yapacak kar yağışı olacak gibi duruyor ama net cevaplar için biraz daha beklemek lazım hocam.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.Sizi tekrar rahatsız edeceğim ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBursa'da yine örtü yapacak kar yağışı olacak gibi duruyor ama net cevaplar için biraz daha beklemek lazım hocam.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.Sizi tekrar rahatsız edeceğim ?
Merhaba, şu an gerçekleşen güncellemelere göre Bursa / Karacabey(rakım24) ilçesini neler bekliyor? Tarım ve hayvancılık yapıyoruz da ona göre hareket etmek gerek. Cevap için teşekkürler.
Merhaba, Bursa/ Karacabey ilçesi için kısa bir tahmininizi rica edebilir miyim? Tarım ve hayvancılık ile uğraşıyorum da.
Yarınki sistemin batılama gibi bir ihtimali kalmadı mı?
Bursa Karacabey nasıl olur hocam biraz ova Kalıyoruz burda şöyle derler İstanbul'a yağarsa buraya da yağar
Yalnız şu bir gerçek arkadaşlar 3 senedir sistem alamıyoruz hep ucundan kıyısından döndü tahmin yapan ustalar ve bizler korkuyoruz kaçıp gidecek diye resmen üzerine titriyoruz. İnşallah güçlenerek gelir de bu hasrete son veriririz.
Selamlar Herkese
27 yıllık Hüseyin Boz. Evli ve aynı zamanda baba adayıyım. Aslen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği mezunuyum 2014 Kocatepe Üniversitesi. Mesleğimi 3 yıl kadar özel sektörde icra ettikten sonra bıraktım. Şu an İzmir - İstanbul otoyolunda vardiya amiri olarak çalışmaktayım. Havaya olan merakım üniversite yıllarından kar tutkunu olmam da buralara gelmemi sağladı.Forum olarak samimi bir ortam gördüm ve üye oldum. Nice uzun soluklu sistemlere diyorum.