Ne zamana kadar olan harita bu
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
yasarbahadirr sistem güneydoğu efsanesi olmaya doğru gidiyor
Maraş güzel bir şekilde alacak nasibini.
Hatay...
Sınırdayız lafını söylemekten nefret ediyorum. Ama sıcaklık yine çok sınırda. ECMWF ortalamaları 10 cm kar verirken,modeller sıcaklığı yine sınırda tutuyor. Kesin mi? Değil. Takipteyiz. Gece gündüz takipteyim. Olacak inşallah. Ama beklentimizi minimalize tutalım Hatay'lı hemşehrilerim
-
- Resmi Gönderi
Daha düşük tutarlılık. Ama olsun💁🏻♂️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gem akşam Hatay'ı gömmüş. Tam manasıyla. 🙄🙄
-
yasarbahadirr sistem güneydoğu efsanesi olmaya doğru gidiyor
Maraş güzel bir şekilde alacak nasibini.
Hatay...
Sınırdayız lafını söylemekten nefret ediyorum. Ama sıcaklık yine çok sınırda. ECMWF ortalamaları 10 cm kar verirken,modeller sıcaklığı yine sınırda tutuyor. Kesin mi? Değil. Takipteyiz. Gece gündüz takipteyim. Olacak inşallah. Ama beklentimizi minimalize tutalım Hatay'lı hemşehrilerim
Hatay hep sınırda zaten
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm 😎😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hatay için EPS ve GEFS senaryolarını çok beğendim. Bariz çok iyiler. 13 15 cm kar ortalaması var. Salı Çarşamba bir ihtimal Hatay'da kar görülecek. Uzun vadede daha güzel şeyler bekliyor bizi. Detay vereceğim
-
Uf be ne özlemişim ikonu 😂
-
2016 hatırası canlanır mı şahut hocam 😂
-
Gfs -7 -8 falan getiriyor hataya fakat yağış hiç vermiyor neden böyle ya yağış verse 100cm görecez kar haritasında
-
Gfs -7 -8 falan getiriyor hataya fakat yağış hiç vermiyor neden böyle ya yağış verse 100cm görecez kar haritasında
Klasik gfs işte 😂
-
Diyagram %35 e dayandı 19 unda
-
- Resmi Gönderi
Sahutt aleykumselam abim.
Eline sağlık, bölge olarak ve tüm yurtta güzel yagislar göreceğiz İnşaallah..
-
Hatay için heyecanla beklemedeyiz inşallah kar yağar da özlemimizi gideririz.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Diyagrama bak be😎
-
- Resmi Gönderi
Tahminimce bir örtülü kar olmaz. Harbiye Şenköy tarafını hariç tutuyorum. Fakat şehir merkezinde kar ihtimali çok yüksek. Heyecanlıyız. Bakalım. Asıl gözüm sonraki haftada. 👁️👁️
-