- Resmi Gönderi
Sefa kazancc FidelB jubayl Sade2020 Mehmet Ali okan331 kalkın üle kar der GFS
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSefa kazancc FidelB jubayl Sade2020 Mehmet Ali okan331 kalkın üle kar der GFS
Soğuk çok uzun süre etkisini gösterdi. 10 Şubat'a - 1 850 hpa ile örtülü kar verdi Hatay merkeze 👀
Güncelleme özeti yapmayacağım anlık yazdım her şeyi. Fakat kısaca şunu söyleyeyim. Bu sinoptik bize sadece 5 6 sistemini kazandırmaz. Sistemler silsilesi devam eder. Gece günceli bizi mutlu etti. Darısı sahaha. Hayırlı geceler
Sefa kazancc FidelB jubayl Sade2020 Mehmet Ali okan331 kalkın üle kar der GFS
Çok özledik şöyle tutucu içimizi köpürtecek kar yağışlarını umarım buna benzer şekil gelir .😍
sibirya nerdesin izlanda örümceği ezildi hadi çık meydana
Harika haber gece güncellemesini kaçırdım şu an okudum çok sevindim bundan sonraki güncellemerde burdayım inşallah
Ecmwf doğulasa da yine de kendine destek verdi. Bir kolu İtalya'ya attı. GFS geceye göre çok az batılı. GFS de istikrarını koruyor. GEM ECMWF'ye destek verdi. 🤔
Fakat ECMWF'de düzelme emarelerinin olması gayet iyi. Akşama bizim tarafa çekeriz onu. GFS'ye benzeme yolunda ecmwf
GEFS Senaryo ortalamasında kar miktarı 3 cmden 4 cm'ye yükselmiş. Ayrıca kar veren senaryo sayısı da yarı yarıya. 👀
GEFS Senaryo ortalamasında kar miktarı 3 cmden 4 cm'ye yükselmiş. Ayrıca kar veren senaryo sayısı da yarı yarıya. 👀
Kar senaryoları arttı baya daha da artıcak gibi
hayırlısı bakalım
Öğle güncellemesinde de batılama mevcut. Bakacak olursak batılı gelmesi hem iyi hem kötü. Daha güçlenerek gelir soğuk hava.. Fakat siklon hareketi burada can alıcı nokta oluyor. Bakalım devamı nasıl olacak...
Sabahla yakın bir senaryo sundu GFS. Bizim için kritik tarih 6 Şubat. O gün yağış be soğuk çakışması izleyebiliriz. Yağışın Suriye'den değil de 100 km civarı yukarıdan geçmesi lazım sadece.. Şu güncelde soğuk yetersiz kaldı ve siklona yetişemedi.. Hala 200 lü saatlerden bahsettiğimiz için olumlu olumsuz değişimler göreceğiz elbette. Takibe devam 👀
Yine Hatay ve yine kritik bir sistem hiçbir zaman Hatay için kesin diyemiyoruz.
Yine Hatay ve yine kritik bir sistem hiçbir zaman Hatay için kesin diyemiyoruz.
Maalesef coğrafi şartlar onu gerektiriyor