Aklimda deli sorular sel ihtimali var hatay icin acaba hepsini kar olarak alabilirmiyiz tarihe gecebiliriz🤲🤲🤲
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Yemin ederim dünyanın en değişik şehriyiz. Kar haritaları çok çelişkide bıraktı. Yağış 40 mm ise 17 sini kar olarak veriyor GFS. Tamam yaşa gör kısmına geldik de. Bu nasıl bir heyecan yaratmaktır? Çözümlemekte en çok zorlandığım sistem bu olabilir
-
Yemin ederim dünyanın en değişik şehriyiz. Kar haritaları çok çelişkide bıraktı. Yağış 40 mm ise 17 sini kar olarak veriyor GFS. Tamam yaşa gör kısmına geldik de. Bu nasıl bir heyecan yaratmaktır? Çözümlemekte en çok zorlandığım sistem bu olabilir
Daha mı iyi geldi gfs
-
- Resmi Gönderi
Daha mı iyi geldi gfs
Aslında hayır. Yine sıcaklığı çok sınırda bırakmış yaşayın görün demiş adeta. Kar haritasına bakıyorum. 17 cm kar gösteriyor. Bu durumda ne güncellemeye ne kar haritasına bakmak bize doğru yolu göstermiyor
-
Tek guzel avantajimiz
Hatay daglarinin tamami karli ordan soguk hava ufluyor bugun bence sicaklikta sorun olmayacak ama gene geceye denk gelecek kar yagisi
-
Tek guzel avantajimiz
Hatay daglarinin tamami karli ordan soguk hava ufluyor bugun bence sicaklikta sorun olmayacak ama gene geceye denk gelecek kar yagisi
Saat farketmez de sabahtan beri takılı kaldık ne olcak bende bilmiyorum ya hüsran ya devam
-
- Resmi Gönderi
Saat farketmez de sabahtan beri takılı kaldık ne olcak bende bilmiyorum ya hüsran ya devam
Aynen öyle
-
Sahut DP kaç olsa uygun görünüyor
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Beyler sogukta sikinti yok
-
- Resmi Gönderi
Sahut DP kaç olsa uygun görünüyor
0.6 1 civarı iyi gibi sanırım
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik open.spotify.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Akşama şarkı bıraktım
-
Yagmur basladi Allahim sen bize kar yagisi nasip et
-
6 derecenin aşağısını göremedik bir türlü
-