Her yer yıkıldı abi
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Çok geçmiş olsun sefa Allah kolaylık versin. can kaybiniz varmi bölgedeki diğer arkadaşlarımızdan haber varmi
-
- Resmi Gönderi
Bende golcuk ve Düzce depremini merkez üssünde yaşamış biri olarak ne kadar zor durumda olduğunuzu anlayabiliyorum. Deprem geniş alanda etkili oldu yardım imkanı yok yetişmez kesinlikle kurtarabildiginizi kurtarın Afad in yetişemedigi bölgeler kesinlikle olacaktır siz hayatta kalanlara çok iş düşüyor Allah kolaylık versin tekrardan
-
- Resmi Gönderi
Çok geçmiş olsun sefa Allah kolaylık versin.
-
- Resmi Gönderi
yasarbahadirr iyi misin?
-
Kahramanmaraş 'da karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor bugün. Tüm depremi hissedenlere geçmiş olsun.
-
Sahutt hocam geçmiş olsun. Son durum nedir? İyi misiniz?
-
- Resmi Gönderi
Büyük geçmiş olsun arkadaşlar
Allah yardım etsin,kimin neye ihtiyacı varsa Rabb'im ayağına kadar ulaşmasına vesile olsun inşaallah.
Sefa kazancc yazmış,
Sahutt hocamız ile görüştük iyi,burada yazan arkadaşlar vardı devamlı olarak.
İnşaallah hepsi de,aileleride iyilerdir.
Allah yardım etsin, ülkemize geçmiş olsun.
-
- Resmi Gönderi
yasarbahadirr foruma girersen bir haber et ?
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar girerseniz lütfen haber verin buraya da
-
Okan hocamın evinin yarısı yikilmis sahut hoca ve diğerleri ile görüşmedim hastaneler yerle bir olmuş durumda bir çok ölü ve enkaz altında bir çok adam var artcilar sürekli devam ediyor evlere girişimiz bir kaç süreliğine olmuycak hocam çok kötü durumdu ben ben bitti dedim...
-
buz daginin görünen kısmı bunlar bizim mahalle bu durumda en son care köye kaçmakta bulduk
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok çok kötü okandan haberiniz olursa yazın
-
Elinizden geldikçe afat veya bir başka kuruma ulaşmaya çalışın hiç bir destek almıyoruz kendi cabamizla insan kurtarmaya çalışıyoruz.
-