Önümüzdeki güncellemeleri takipteyim. Bir gelişme olursa buradan yazacağım. 35 dakikaya gece güncellemesi var. Uyumayan olursa yorumlarız onu da
Ben oyundayim güncelleme sonrası gelirim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖnümüzdeki güncellemeleri takipteyim. Bir gelişme olursa buradan yazacağım. 35 dakikaya gece güncellemesi var. Uyumayan olursa yorumlarız onu da
Tamamdır ?
Tamamdır ?
burdayız hocam bekliyoruz.
Guzel haberlerinizi bekliyoruz hocam :))
??
GFS kar verdi. Bu güncellemede yağışı takip ettim. Soğuk çok iyiydi zaten. Ancak yağış konusunda Hatay hafif yağışla yetindi. ?. Güneyimize bizden fazla verdi. Bunları görmek de güzel. Yağış dediğim gibi olsun da. Nasıl olursa olsun.
GFS muhteşem. İkinci salınımı da verdi. 222 h. Hatay yine kar yağışlı ?
Bu güzel haberle huzurlu bir uyku iyi gider şimdi sayın hocam :)) elinize sağlık hayirli geceler
GFS kar verdi. Bu güncellemede yağışı takip ettim. Soğuk çok iyiydi zaten. Ancak yağış konusunda Hatay hafif yağışla yetindi. ?. Güneyimize bizden fazla verdi. Bunları görmek de güzel. Yağış dediğim gibi olsun da. Nasıl olursa olsun.
Yine az mi verdi anlamadim?
Yine az mi verdi anlamadim?
Yok aralıklı kar verdi. Üstüne kısa bir aradan sonra 222. saatten başlatıp bir iki gün daha devam ettirdi.
Kar haritasında güneyimize dikkat çekmek istiyorum. Oradaki morlukları biraz kuzeye çekelim artık ?
Yok aralıklı kar verdi. Üstüne kısa bir aradan sonra 222. saatten başlatıp bir iki gün daha devam ettirdi.
Kar haritasında güneyimize dikkat çekmek istiyorum. Oradaki morlukları biraz kuzeye çekelim artık ?
Gördüm hocam çok iyi ya
Gördüm hocam çok iyi ya
Tabii ki takibe devam edelim. Suriye bizden fazla almasın ?. Gelişmeye açık bir sistem olduğunu herkes görmüştür sanırım
Yani 1 güncel kötü geldi diye karalar bağlamaya gerek yok ??
Var bi hayalimizz
Morluklar kuzeye gelirse ne olur?