Akdenizin ıç ve yüksek kesimlerde kar yağışları bekleniyor yarın. Yagislar hafif zaman zaman orta kuvvette olacak.
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Benüm bi sorum olacak biliyorum daha 25 gün var ama 18 şubatta ki mersin kuyuluk grafiğini paylaşırmısınız grafiğin altına ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim
-
- Resmi Gönderi
Benüm bi sorum olacak biliyorum daha 25 gün var ama 18 şubatta ki mersin kuyuluk grafiğini paylaşırmısınız grafiğin altına ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim
O günün şu an grafiği bile yok hocam ^^
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ay sonu gelmesini beklediğimiz sistemle beraber sıcaklıklarda 6-7 derece düşüş olacak. Yağış durumu henüz net değil . Durum netlestikce buradan aktaracağım.
-
Ben de Akdeniz Bölgesinde olacağım.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Serinleme kesinleşti , yağış konusu ile ilgili belirsizlikler devam ediyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bölgemizde sıcaklıklarda 10 dereceye ulaşan düşüş olacak. Hava değişimine karşı dikkatli olunmalıdır :!:
-
ToRNaDo @yusufhocam yağış ne zaman geliyo bilgi var mı?
-
ToRNaDo @yusufhocam yağış ne zaman geliyo bilgi var mı?
Perşembe gününden itibaren yağışlar var. Zaman yaklaştıkça bilgilendirecegim.
-
Akdeniz bölgesinin tamamındamı 10 derece düşüş olacak ?
-
Hemen hemen tüm Akdeniz'de yarından itibaren başlayarak 10 derece civarında düşüş olacak.
-
Mersin dolaylari daha az etkilenecek tabi. Dikkat etmemişim konuma ^^
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Haftasonu sonbahara merhaba diyoruz.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Ay sonu oldukça hareketli geçecek .
-