- Resmi Gönderi
Hepsinin birleşimi var eren almanya merco BMW ww
Bmw değil de mercedes daha iyi bmw genelde sıkıntılı araba eniştem bmw servisinde çalışıyordu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHepsinin birleşimi var eren almanya merco BMW ww
Bmw değil de mercedes daha iyi bmw genelde sıkıntılı araba eniştem bmw servisinde çalışıyordu
Arabaya daldık modeli unuttuk gidek de şu ecmvf ne alemde bir bakalım hele
Kardeşim iyi arabada bizi aşar bende japoncuyum valla Toyota Mazda Mitsubishi ömürlük arabalar sanayi yolu görmez kolay kolay
Aynen öyle. Volkswagen - Audi gibi ufacık turboyla 1.6 motoru 200 beygire çıkartıp emisyon şirketlerini dolandırmıyorlar en azından :D Japon insana dokunuyor. Almanlar cepliyor :D
-Bmw nin yeri ayrıdır. Candır. Maestrodur. Laf etmem ettirmem
Kardeşim iyi arabada bizi aşar bende japoncuyum valla Toyota Mazda Mitsubishi ömürlük arabalar sanayi yolu görmez kolay kolay
Toyatanın efsane kasasından uyguna bulursan al hemen 1.6 glx varya fenadır taş gibi kasası vardır. Biraz yere yakındır ama köy yolunda kullanmazsanız sorun olmaz
Toyatanın efsane kasasından uyguna bulursan al hemen 1.6 glx varya fenadır taş gibi kasası vardır. Biraz yere yakındır ama köy yolunda kullanmazsanız sorun olmaz
Abi biliyorum on numara araba ama onlarda 50 yazan bile var kafayı yedi bunlar ya bizim araba işi hayal olacak galiba ?
Buda bizim gümrük canavarı
Konuyu oraj diye görüyorum ya
Konuyu oraj diye görüyorum ya
range rover velar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende ? Koyayım yorum alalım
Bende ? Koyayım yorum alalım
Motoru beklediğimden güçsüz 2000cc 240 hp
Semih Ö. hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah kardeşim
Semih Ö. hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah kardeşim
Eyvallah abi sağolasın
Motoru beklediğimden güçsüz 2000cc 240 hp
daha ne olsun ? Sayısallara takılmayın sadece. Sürati sadece beygir ve motor hacmi belirlemiyor. Aerodinamik , gücü hangi devirde ne kadar aldığı , maksimum torku en çok hangi devire kadar çevirebildiği.. Bunları güzel yapmışlarsa 240hp gayet yeterli bir güç.. Bmw 320ied yi yenilmez yapan 1.6 170hp lik motoru değil bu saydıklarımdır. Tabii şanzıman da var bmw de ?
Bende Honda Euro Civic var
Tam adı Honda Civic HB AT 1.6 ies 5 kapı 2004 model
Velhasıl hem spor,hem sağlam,hemde sorunsuz.
Kar kış,sıcak,soğuk demeden bir kere bile çalışmam demedi.
Allah'a şükür hiç yolda da bırakmadı beni
Bir sürü il gezdim yakın uzak ama bir Bitlis Adilcevaz yolunu (1700 küsur km) 4 defa gitti geldi.Sorunsuz, otomatik (triptonik)
Vites geçişlerini hissetmezsiniz,LPG ye tam uyumlu. 2.el ne alalım denilince benimde yakından tanıdığım bu aracı tavsiye ederim herkese.
Diz mesafesi fazladir şişman veya uzun insanda sıkıntısız sürüş imkanı verir.Arja koltukları çekyat gibidir düz ve geniş alana sahiptir.Oturan kişi bunalmaz tavanla koltuğa sıkışmış gibi bir hisse kapilmaz.
Ortaya oturan kişi rahat eder ,ortada çoğu araçta olan tümsek bunda yok dümdüz bir zemini vardır.
Aklıma gelen bunlar, Bakın araştırın
daha ne olsun ? Sayısallara takılmayın sadece. Sürati sadece beygir ve motor hacmi belirlemiyor. Aerodinamik , gücü hangi devirde ne kadar aldığı , maksimum torku en çok hangi devire kadar çevirebildiği.. Bunları güzel yapmışlarsa 240hp gayet yeterli bir güç.. Bmw 320ied yi yenilmez yapan 1.6 170hp lik motoru değil bu saydıklarımdır. Tabii şanzıman da var bmw de ?
240 lık ları dizel ama 8 ileri vites turbo iyiyse dediğin gibi arabada iyidir