Bu aksam umutlar bir tik artti ay ortasi icin.onumuzdeki 2 gun cok onemli.takibe devam.
Şubat Ayında Şiddetli Soguklar GeleBilir
-
Efsane-Semih -
21 Ocak 2021 15:22 -
Kapalı
-
-
Ecm Gfs ye gore daha mantikli geliyor. Hem benim beklentime uygun hemde endeksler negatif. Girdap zayif daha ne olsun ki. Azor kafayi bir tik daha hizli kaldirirsa efsane inebilir.takibe devam.yarinki guncellemeler cok onemli..
-
Gfs de ortalama dumus. Ecm sistemi vermiyor ama acik kapi birakiyor. Muhtelemen haftasonu netlesecek. Bana gore gelme ihtimali yuksek. Takibe devam.
-
2018 yilinda Avrupaya inen soguklarin bir benzeri bu yilda gorulecek olup, soguklarin yonu Orta ve Dogu Avrupa olacak. Henuz tarihini netlestiremedim. Milli sistem tarihlerinde yani 15 Subat civari gibi duruyor. Konuyu kapatiyorum. Bu baslik altinda bilgi vericem.
Hey masallah derya kuzusu. 25 gunluk tahmin. Nokta atisi. tarihi ben belirlerim onlar konusur..
-
Sistem de ana fikir belli. Avrupaya yuksek basinc oturacak. Alacagi konum ve yonu bize kar miktarini belirleyecek. Detaylar icin henuz erken. Ufakta olsa İtalya riski var. Bunu goz ardi etmeyelim. Dikkatle takibe devam.
-
Bu arada kismet olursa soguklar uzun sureli. Pespese sistemler gelebilir.
-
- Resmi Gönderi
Bu arada kismet olursa soguklar uzun sureli. Pespese sistemler gelebilir.
Ben dayanamıyorum ateş edeceğim.
-
Ben dayanamıyorum ateş edeceğim.
Buna ates etmek yetmez tank lazim. Eger bekledigim gibi olursa tarihe taniklik edebiliriz..
-
- Resmi Gönderi
Buna ates etmek yetmez tank lazim. Eger bekledigim gibi olursa tarihe taniklik edebiliriz..
İnşallah üstadım. O günleri görürüz. seneye bu zamanlar olur sa yaşarsak bir zamanlar böyle bir sistem yaşamıştık deriz. İnşallah.
-
- Resmi Gönderi
Hocam sizi tekrardan tebrik ediyorum. Efsane bu olsa gerek
-