- Resmi Gönderi
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Aralık ayının son günlerinde orta Avrupa koridoru açılıyor bu bölgeden soğuk hava dalgası muhtemel hale geliyor.
-
Aralık ayının son günlerinde orta Avrupa koridoru açılıyor bu bölgeden soğuk hava dalgası muhtemel hale geliyor.
Gefs kontrol den zamanında hareket
-
Yılbaşı ve ocak ilk günlerinde bir şeyler var pazartesi bakmaya baslayacagim
-
Ama soğuk dalga kaybolmus görünüyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakalım yilbasinda notre cikacak mi? 300 lu saatlerden sonra azorun yukselmesini dogruluyor veriler. Fakat notre ciksa da illa sistem alacagiz diye bir sey yok tabii ki.
-
Yılbaşı ve ocak ilk günlerinde bir şeyler var pazartesi bakmaya baslayacagim
Gfs senaryolari ve ana senaryo gostermeye başladı bugun itibariyle. Hafta ici daha guzel sinyaller bekliyorum.
-
Ve muhtemelen geliyor tamda adresinden
-
Hocam gelirse Marmara sistemi gibi görünüyor.
-
Hocam gelirse Marmara sistemi gibi görünüyor.
Ülke sistemi olmasını bekliyorum ya hep ya hiç
-
- Resmi Gönderi
Bende tam tersine sistem gelirse en fazla -8 girişi olur ve en çok marmara etkilenir diyorum
-
Bende tam tersine sistem gelirse en fazla -8 girişi olur ve en çok marmara etkilenir diyorum
Negatif endeksten geldiği için çok daha olası bir durum.
-
- Resmi Gönderi
Ne sistem mi var
-
- Resmi Gönderi
Ne sistem mi var
Şayet olursa
-
- Resmi Gönderi
Şayet olursa
O zaman sizleri takip ediyim
-