Eylülün başından itibaren yaz mevsiminin en sıcak dönemi bitiyor, normal sıcaklar ve gecelerin serinlediği bir dönem başlıyor.
MN üstü sıcaklar daha olası sanki. Ama normal seviyede kalır ins
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEylülün başından itibaren yaz mevsiminin en sıcak dönemi bitiyor, normal sıcaklar ve gecelerin serinlediği bir dönem başlıyor.
Yinede Normal sıcak olur üstü olursa. Ama aşırı yüksek diyorsan o zaman bilemem
Yinede Normal sıcak olur üstü olursa. Ama aşırı yüksek diyorsan o zaman bilemem
Yok aşırı beklentim yok da yine sıcak olur yani. Belki geceleri daha rahat olmaya başlar
Bu arada 27-28 Ağustos iyi gibi. Yağış ihtimalleri de var.
Aydiner al sana güzel haber
Aydiner al sana güzel haber
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Silmiş mi ne yapmış haber neyle ilgiliydi
Silmiş mi ne yapmış haber neyle ilgiliydi
Ben tekrar silip paylaştım buyur
Ben tekrar silip paylaştım buyur
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İyi sonbahar provaları başlıyor yavaştan
cuhara doğu Kocaeli her türlü güzel yağış alacak gibi İstanbula göre
cuhara doğu Kocaeli her türlü güzel yağış alacak gibi İstanbula göre
Belli değil. Hafif batılarsa Bursa'ya kadar güzel yağış alır. Onun dışında orta ve doğu kesimler ve iç kesimler
Belli değil. Hafif batılarsa Bursa'ya kadar güzel yağış alır. Onun dışında orta ve doğu kesimler ve iç kesimler
Şimdi odanın sıcaklığı 19-20 derece arası olsa keyfim yerinde olacak, sıcak oda psikolojik olarak bitiriyor insanı
Şimdi odanın sıcaklığı 19-20 derece arası olsa keyfim yerinde olacak, sıcak oda psikolojik olarak bitiriyor insanı
Beni bitirmiyor ama sıcaklatıyor
Beni bitirmiyor ama sıcaklatıyor
Benim uyku problemim var, artı sıcak bir ortam belirtileri artırıyor bende
Ecmwf diyagramlarının uzun vadelerini göremiyorum artık, nasıl göreceğim?
Müjdeer