Yorumun nedir bu sistem hakkında
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Dünden beri bekliyorum...
-
25 temmuzdaki serin sistemin alt kümesi gibi.
-
25 temmuzdaki serin sistemin alt kümesi gibi.
Bunaltıcı sıcaklardan sonra iyi gelecek..
-
Bunaltıcı sıcaklardan sonra iyi gelecek..
Eylül ortalaması aşağılarda olabilir tahminlerin aksine
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Eylül ortalaması aşağılarda olabilir tahminlerin aksine
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bence ortalama ve üstü daha olası. Sadece yağışlarda artış görülebilir. Ciddi
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Eylüldeki dalgalanmalardan cüssesi sağlam bir sistem çıkabilir.
Çünkü temmuz dalgalanmasına benzemez, eylül ayı uzun yıllar ortalaması daha düşük ve böylelikle daha sert sistemler yakalama şansımız artıyor, hele ki dalgalı bir süreç varsa.
-
Eylüldeki dalgalanmalardan cüssesi sağlam bir sistem çıkabilir.
Çünkü temmuz dalgalanmasına benzemez, eylül ayı uzun yıllar ortalaması daha düşük ve böylelikle daha sert sistemler yakalama şansımız artıyor, hele ki dalgalı bir süreç varsa.
Evet mantıken doğru tabiki temmuz kadar durgun ve sıcak bir ay olamaz, ihtimali düşüktür. Dalgalı bir süreç olur mu bilmiyorum henüz verilere bakmadım.
-
-
Evet mantıken doğru tabiki temmuz kadar durgun ve sıcak bir ay olamaz, ihtimali düşüktür. Dalgalı bir süreç olur mu bilmiyorum henüz verilere bakmadım.
Kutay hoca bekliyor.
-
Kutay hoca bekliyor.
Eylül için dememiş ki
-
Eylül için dememiş ki
Herhalde eylülde dalgalı olur denizlerinde dalgalı olduğundan bahsetti
-
Herhalde eylülde dalgalı olur denizlerinde dalgalı olduğundan bahsetti
Hmm iyi bakalim Kutay hocanın kış tahminlerini severim. Genelde abartısız ve tutarlı oluyor.
-