- Resmi Gönderi
7-8 dereceler görülür herhalde sık
zaten normaller o
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur7-8 dereceler görülür herhalde sık
zaten normaller o
Kardeş kış mevsimi sence? :D
Niye trip attın anlamadım.
Niye trip attın anlamadım.
Trip değil ki yani hepimiz meteoroloji sevdalısıyız. Sorduğun soruya anlam veremedim sadece.
Bu gece hava serin
Köydeyim ve dışarda oturuyoruz, gerçekten de Serin bir hava var burada da.
Şu an 17 lerde geç saatlerde yine çok düşük sıcaklıklar var
En iyi olan gündüz olan sıcaklıkların akşam mutlaka yarıya ,yarıdan da aşağıya inmesi.
Köydeyim ve dışarda oturuyoruz, gerçekten de Serin bir hava var burada da.
Şu an 17 lerde geç saatlerde yine çok düşük sıcaklıklar var
En iyi olan gündüz olan sıcaklıkların akşam mutlaka yarıya ,yarıdan da aşağıya inmesi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Karasal iklimin en net hissedildiği yerlerden biri dayı bölgen. Rakım var mi peki?
Karasal iklimin en net hissedildiği yerlerden biri dayı bölgen. Rakım var mi peki?
Tabi ki köy 1150-1200 bir rakım var, Afyon 1020-1080 denilir, köy oradan hâliyle daha yüksek bir rakima sahip..
Tabi ki köy 1150-1200 bir rakım var, Afyon 1020-1080 denilir, köy oradan hâliyle daha yüksek bir rakima sahip..
Anladım dayı o zaman normal 6-7 dereceler.
Anladım dayı o zaman normal 6-7 dereceler.
Biz alışkınız, yazın göbeği de olsa bir örtü,ince kalın battaniye,bazen yorgan ile yatmak şarttır.. kişiye göre değişir ama meydanda yatmak veya cam çerçeve açık devamlı yatmak olmaz. Sabaha doğru fena eder insanı.
Güzeldir havası buraların
Biz alışkınız, yazın göbeği de olsa bir örtü,ince kalın battaniye,bazen yorgan ile yatmak şarttır.. kişiye göre değişir ama meydanda yatmak veya cam çerçeve açık devamlı yatmak olmaz. Sabaha doğru fena eder insanı.
Güzeldir havası buraların
rakım veya karasallık degil ya bizim köy deniz kenarına 1 km mesafede ama ben yorganla yatıyorum yazın