:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Dayım ayrı bi neşen var ,Allah bozmasın daim kılsın @whisper
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
- Resmi Gönderi
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Dayım ayrı bi neşen var ,Allah bozmasın daim kılsın @whisper
Ayrı derken :rolleyes: beni dışlıyormusunuz yaşlı diye he? :lol: vallah ben yılkı atımıyam? :thumbsup:
-
Ayrı derken :rolleyes: beni dışlıyormusunuz yaşlı diye he? :lol: vallah ben yılkı atımıyam? :thumbsup:
olur mu öyle şey dayı ,Ayrı derken ,insana neşe katan ,çevresindeki kişilerin enerjilerini yükselten demek istedim ,sen baş tacısın biliyorsun :thumbup:
-
- Resmi Gönderi
Yav takıldım üle :D:D Allah hepimize versin inşaallah abim
-
Yav takıldım üle :D:D Allah hepimize versin inşaallah abim
Amin abi ,Allah razı olsun
-
Ülkemizin 500 mb da trof ve Ab merkezlerinin etkisinde kalması bekleniyor, etkili sağanak yağışlar oluşabilir
Bu akşam geç saatlerde başlayacak olan yağış,yarın etkisini arttırarak ,Dolu fırtına yıldırım ani su baskınlarına dikkat Ankara ve çevresinde
Yarın ayırca Eskişehir,Bolu,Bilecik,Kastamonu,Çorum,Çankırı,Tokat,Sakarya civarlarında şiddetli yağışlar ve şimşek aktivitleri olabilir
Yarın İstanbulda da hareketli geçeceği benziyor,Öğle ve sonrasında yağış ile beraber gök gürültüsüde etkili olabilir zaman zaman,Pazar hava açık ve parçalı bulutlu -
Gece 03.00-06.00 arası yağış tahmini haritası ,yağış alan bölgelerde şiddetli gök gürültüsü ve şimşek aktivitesi de görülebilir
-
Bu sistemi 1 ay önceden söylemiştim. İnşallah gelecek ve ülke sistemi olacak. -
Ülkemizde Cumartesi günü mevsim normalleri üzerinde seyredecek sıcaklık ,iç ve batı bölgelerimizde mayıs ayı sıcaklık rekoru da kırabilir veya rekorlar içine girebilir
-
- Resmi Gönderi
Böyle iyiydik @Lvnt00 rekor falan istemezük :thumbup:
-
Böyle iyiydik @Lvnt00 rekor falan istemezük :thumbup:
Önümüzde ki hafta tekrar bi düşüş olacaK gibi dayım
-
- Resmi Gönderi
Önümüzde ki hafta tekrar bi düşüş olacaK gibi dayım
:thumbup: :pon: aman aman olsun
-
Bugün öğleden sonra Ülkede ki yağış alan yerler ,yer yer etkili yağış ve orajlar da gözükebilir
-
Perşembe Balkanlar üzerinden serin ve yağışlı sistem geliyor,26-29 Mayıs iç ve batıda, 30-31 Mayıs doğuda etkili olması bekleniyor
Ramazan ayının ilk birkaç günü sıcaklıklar orta ve batı bölgelerde normallerin altında hatta serin olacak
Gelecek sistemde batı kesimler tekrar yağışlı sistemin etkisine giriyor, Marmara ve Egeye kuvvetli sağanaklar geliyor
Cuma-Cumartesi-Pazar etkili sağanak ve gök gürültülü şimşekli bir hafta sonu geçecek ve sıcaklıklar yer yer 14-15 derecelere düşebilir -
- Resmi Gönderi
Ağzın bal yesin @Lvnt00 :rolleyes::rolleyes: yağsın mübarek,serin hava iyidir :thumbup:
-