Bugün ülkemizde yağış alan yerleri ve sıcaklık haritası
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Bugün öğleden sonra akşam saatlerine doğru Ege kıyılarında kuvvetli fırtınalar görülebilir. Yıldırım, dolu, şimşek, yağış anında kuvvetli rüzgar, aşırı yağış var.
Ege,Batı Anadolu ve Marmara da yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü orajlar gözükebilir
Özellikle Marmaranın güneyi,Trakyanın batısı,Göller yöresi taraflarında kararsızlık bir hayli yüksek o yüzden dikkatli olunmalı yıldırımlara karşı
Bu etkili sistem cuma günü Orta anadoluyu etkili olacak
Su baskınları,Yıldırım düşme riski,kuvvetli rüzgar ve yer yer etkili olmak üzere dolu
Aksiyonlu 1-2 gün olacak
Hayırlı ramazanlar -
Yağış ile birlikte Kuzeybatı kesimlerde sıcaklık değerlerinde düşüşler oldu
-
Dün bahsettiğim yağışların gerçekleşme ihtimali giderek artıyor ,Perşembe Pazar arası yağış ihtimali var ama asıl yağış hafta sonu olacak gibi Batı bölgeler için
-
- Resmi Gönderi
@Lvnt00 görsel bende görünmüyor..Ne cepten ne de bilgisayardan..Sıkıntı bende mi acep?Sen yüklediğin görseli görüyormusun?
-
@Lvnt00 görsel bende görünmüyor..Ne cepten ne de bilgisayardan..Sıkıntı bende mi acep?Sen yüklediğin görseli görüyormusun?
Evet şimdi bende de görünmüyor ama biraz önce görünüyordu ? 15 Dk içinde ne değişti ki ?
-
- Resmi Gönderi
Evet şimdi bende de görünmüyor ama biraz önce görünüyordu ? 15 Dk içinde ne değişti ki ?
?( Bilmem abim..Sil görseli düzenle gerekirse yada kalsın sıkıntı olmaz.Zaten açıklamanı yapmışsın
-
Şimdi konu ile alakasız farklı bi görsel yükleyeceğim bakalım bunda ne olacak @whisper dayım
-
- Resmi Gönderi
Buda yok görünmüyor @Lvnt00 abimBirde ben atayım bakalım buraya bir fotoğraf
Vazgeçtim..Denedim pc den aldığım görsel görünmüyor..Atsam da görünmeyecek demektir -
- Resmi Gönderi
Sorun yok görüntüler geldi..Demek geçici bir sorunmuş @Lvnt00
-
Sorun yok görüntüler geldi..Demek geçici bir sorunmuş @Lvnt00
Şuan görünüyor mu dayım ?
-
- Resmi Gönderi
Evet görünüyor..BTK sayfası attın hala duruyor @Lvnt00 :rolleyes:
-
Evet görünüyor..BTK sayfası attın hala duruyor @Lvnt00
Hatıra kalsın dayıım olmaz mı
-
Bugünün yağış haritası ; Marmaranın doğu ve güney bölgeleri ve Trakya bölgelerinde yerel olarak zaman zaman gök gürültülü kısa süreli sağanaklar olabilir
-
Haftasonundan itibaren gelecek olan sistem mevsimine göre etkili bir yağış bırakabilir dikkatli olunmalı
-