Yani demem o ki Aralık 20 den önce herşey zor artık sonrası güzel hareketler olabilir.Öncesi zaten Güney’e inen cılız siklonlar önce lodos sonra yağmur.Bunada ihtiyacımız var şükür.Daha kış başlamadı
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2008 Kasım'ına benzer gidiyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ocak karışık biraz Kasım daha kolaydı basınç dizilimleri Aralık son hafta anca çözülür.
-
2008 Kasımı = 2021 Kasımı neredeyse
-
2008 Kasımı = 2021 Kasımı neredeyse
İyi yakalamışsınız 2008 kışıda efsane kışlardan biriydi hatırladığım kadarıyla.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ondan sonra gelen Aralık ayı böyle geçmiş Ural yükseği dikkat çekiyor
Haftalık tahmin ortalaması ise böyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi yakalamışsınız 2008 kışıda efsane kışlardan biriydi hatırladığım kadarıyla.
2008 Kasımından sonra 2008 Kışımı geliyor
-
2009 Kışı
Orta Akdeniz ve Balkanlar senesi bu sene 2008 öğlemiydi hatırlayamadım.
-
Bu arada buraya attıklarımın hiçbiri başka bir yerlerden alıntı değildir bütün değerlendirmeleri kendim yapıyorum
-
Emeğiniz takdire şayan.
-
2009 kışına göre doğulasa
-
Bu arada buraya attıklarımın hiçbiri başka bir yerlerden alıntı değildir bütün değerlendirmeleri kendim yapıyorum
NOAA P. Labdan oluşturmuyor musun ? Modellemeyi site yine model verileriyle oluşturuyor..
-
NOAA P. Labdan oluşturmuyor musun ? Modellemeyi site yine model verileriyle oluşturuyor..
Ordan hazırlıyorum twitterden vs yerden hazır almıyorum demek istemiştim
-
Kışın İlk yarısı marmara ve trakyaya ekmek çıkmaz akdenizde iyi yağış yapar doğu güzel kar görür 2. yarısı ve sonuna doğru marmara da 2 büyük sistem alırız gibi hayırlısı
trakya demişim düzelteyim edirne tekirdağ kırklareli nin yüksekleri sınır kapısı civarı kar alır
-