Kayma yok bence ama sizinde tahmininize saygı duyarım.
Gem modeli ısrarcı tabi bende =D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKayma yok bence ama sizinde tahmininize saygı duyarım.
Gem modeli ısrarcı tabi bende =D
Geçen sene 18 ocak sisteminde ki gibi bu senede gem modeli diğer modelleri yola getirir💣
gem bu sene vız olcak gibime geliyor ama inşallah yanılırım fakat yılbaşına gelmesi daha iyi değilmi sizcede
gemi bu sene takip etmedim etmemde fayda olacak
Ayın 14-15 i itibariyle uzun bir süre soguk tarafta kalacağız.Modellerde kimi zaman yönü değişen sistemlerin ardı arkasıda ılıkçılar için söylüyorum ki kesilecek gibi durmuyor şansınıza küsün.15 Aralık’tan taaaa aşagı yukarı 10-15 Ocağa kadar ülkemiz adına ihtimaller üst seviyelere taşınmaya devam ediyor
Sarp Özdoğan hocanın dediğine kesinlikle katılamıyorum.Ocak ayının ilk yarısı şuan ikinci yarısından çok fazla dikkat çekiyor.Bana kalırsa Ocak ilk 2 hafta ülkemizi etkilemesi muhtemel sistemler kaçınılmaz.
Ocak ilk 10 gün normallerden soguk
Ocak ilk 10 gün normallerden soguk
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ocak 24 e kadar öyle görünüyor şükür kar yagcak herhalde yapmazsa Of ya derim
Blokaj-Kıyılarda dahil Kar ihtimali iyice artıyor 18-20 Aralık’tan itibaren
Semih hocanın ay sonu olarak adlandırdığı buluşmada ecmwf böyle bir haftalık tahmin ön görüsünde.27 Aralık-3 Ocak arasında
Sarp Özdoğan hocanın dediğine kesinlikle katılamıyorum.Ocak ayının ilk yarısı şuan ikinci yarısından çok fazla dikkat çekiyor.Bana kalırsa Ocak ilk 2 hafta ülkemizi etkilemesi muhtemel sistemler kaçınılmaz.
Ocak ayını iple çekiyorum gerçekten
23 Kasım'da yaptığım tahminimin arkasında olduğunu söylemiştim modeller sistemi kuşada döndürür efsaneyede çevirir 21 de dediğim sistem sistemler silsilesinin başı... sistem 3 aşamadan oluşuyor Ocak 5 beklediğim sistem efsane olma yolunda ama bir bakarsınız 3 de efsane olur bu sistemlerin konumuna göre değişecek.
23 Kasım'da yaptığım tahminimin arkasında olduğunu söylemiştim modeller sistemi kuşada döndürür efsaneyede çevirir 21 de dediğim sistem sistemler silsilesinin başı... sistem 3 aşamadan oluşuyor Ocak 5 beklediğim sistem efsane olma yolunda ama bir bakarsınız 3 de efsane olur bu sistemlerin konumuna göre değişecek.
Hocam doğu karadeniz kıyıları adına ocak başımı birşey diyebiliyoruz yoksa aralık sonumu?
Fazla bir şey beklemeyin Temp 1500 -3.7 iyidir ard arda sistem beklentimde yok benim ne alırsanız o
Hocam doğu karadeniz kıyıları adına ocak başımı birşey diyebiliyoruz yoksa aralık sonumu?
Aralık sonu sistemi ülkemizin%70 kapsıyor Marmara,Karadeniz ve iç bölgeler ağırlıkta Ocak çok karışık ama GELECEK HEMDE SİLSİLE HALİNDE
19 Aralık'a kadar kar derinliği