Kurban Bayramına Kadar Olan Süreç Biraz Sıcak Gibi Duruyor. Sonrası ise Karışık.
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Ecmwf-Eps 10-20 Arası Ağustos Total.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Analizci 3000 'e yakın şuanın var neden hala üyesin
-
93 harbi gerek yok rütbeyle falan kardesim hatta istersen senin puana ihtiyacın varsa bende olan puanları verebilirim sana?
-
gerek yok rütbeyle falan kardesim hatta istersen senin puana ihtiyacın varsa bende olan puanları verebilirim sana?
yok teşşekür ederim ben sadece sordum çünkü çok yardımın oluyor .benim le senin aranda bir fark olmalı diye düşündüm
-
93 harbi yok güzel kardeşim seninle niye aramızda fark olsun sende insansın bende insanım. Ha aramızdaki fark şu olabilir ben bu işe biraz daha gönül verdiğim için istekli şekilde yapıyorum. Yoksa değişen birşey yok. Fakat herhangi bir konuda ihtiyacin olursa bana bildir tamam mı.
-
93 harbi yok güzel kardeşim seninle niye aramızda fark olsun sende insansın bende insanım. Ha aramızdaki fark şu olabilir ben bu işe biraz daha gönül verdiğim için istekli şekilde yapıyorum. Yoksa değişen birşey yok. Fakat herhangi bir konuda ihtiyacin olursa bana bildir tamam mı.
tamam teşşekür ederim ?
-
- Resmi Gönderi
Yazın sitede aktif olanları Kıdemli Üye yapıyorum.
-
- Resmi Gönderi
:alkış::alkış: güzel
-
Bende kendimi en azından aktif olarak görüyorum Sen belki öyle görmeyebilirsin, ama eğer yapacak istersen bile gerek yok dostum Böyle İyiyim. :thumbup:
-
- Resmi Gönderi
Bende kendimi en azından aktif olarak görüyorum Sen belki öyle görmeyebilirsin, ama eğer yapacak istersen bile gerek yok dostum Böyle İyiyim. :thumbup:
Yapmayacağım demedim zaten. İğneleyici üsluptan uzak duralım dostum :tamamdır:
-
- Resmi Gönderi
Ayrım olmadan yazın aktif olanları yapıyorum.
-
CAN Rutbe İstersem Sana Söylerim Sende Beni İncelersin Faydam Varsa Birşeyler Yaparsın. Fakat bu durumda zorla rütbe yükseltmek bana göre çok abes kalıyor.
Ayrıca Ayrım Yapmadan Herkese Rütbe Vereceğini Dile Getirmişsin, ben 7/24 burdayım ama sizden en ufak birşey istemiyorum. Bilen biliyor. Dostum :thumbup:
Özellikle Senden Bir Ricam Var? Benim forumda olmamdan rahatsız Olma Lütfen. Vede yorum Yapmama İzin Ver Yeter. Gerisi Beni İlgilendirmez.
-
Eger ki ekim kasım ayları soğuk yağışlı gecerse kış bizim açımazdan iyi gececek.
-
- Resmi Gönderi
CAN Rutbe İstersem Sana Söylerim Sende Beni İncelersin Faydam Varsa Birşeyler Yaparsın. Fakat bu durumda zorla rütbe yükseltmek bana göre çok abes kalıyor.
Ayrıca Ayrım Yapmadan Herkese Rütbe Vereceğini Dile Getirmişsin, ben 7/24 burdayım ama sizden en ufak birşey istemiyorum. Bilen biliyor. Dostum :thumbup:
Özellikle Senden Bir Ricam Var? Benim forumda olmamdan rahatsız Olma Lütfen. Vede yorum Yapmama İzin Ver Yeter. Gerisi Beni İlgilendirmez.
Kimse rahatsız olmuyor dilediğin gibi konuş. Ben yazın aktif olan "Herkesi" kıdemli üye yapıyorum istersen diğer adminlere kaldırmalarını söylersin :D
-