- Resmi Gönderi
Eger ki ekim kasım ayları soğuk yağışlı gecerse kış bizim açımazdan iyi gececek.
Kasımdaki basınç dizilimlerine bakmak gerekecek çok önemli bunlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEger ki ekim kasım ayları soğuk yağışlı gecerse kış bizim açımazdan iyi gececek.
Kasımdaki basınç dizilimlerine bakmak gerekecek çok önemli bunlar.
CAN Aynen Öyle Sen Bana Karışmassan Sevinirim Beni Uyaracaksanız Bile Başka Adminler Uyarsın Bir Hata Falan Yaptığım Zaman! Sizden Çok Çektim Artık Yeter! :D
Normal Üyeyim Zaten..
93 harbi yazdı"
Bu seneden çok umudum vardı ama ben şubata kadar istanbula kar düşmeyceğini düşünüyorum bu lafımı da 4-5 ay sonra hatırlatırm
3 büyük şehirde İstanbul Ankara Ve İzmirde Hava Bayramda sıcak olması bekleniyor Veriler Öyle Gösteriyor Şuan İçin
Eger ki ekim kasım ayları soğuk yağışlı gecerse kış bizim açımazdan iyi gececek.
İnşallah Tahmin Yapmak İçin Erken Ama Doğu İçin Tahminlere Eylülde Yapmaya Başlarız
93 harbi yazdı"
Bu seneden çok umudum vardı ama ben şubata kadar istanbula kar düşmeyceğini düşünüyorum bu lafımı da 4-5 ay sonra hatırlatırm
Çok büyük konuşma ve iddaa bu..bende hatırlatırım son 2-3 sene baktığımızda yılbaşı sistemleri vurdu hemde İstanbul a .
Ve şuan ki veriler yine sonbaharın daha erken akabinde de kışın sert soğuk sistemlerin Kasım sonu Aralık ortalarında gelecekgi söz konusu
>>>WinteR<<< Sen şimdi erken konuşmuş olmuyor musun? Sende Kasım sonu Aralık ortası sert sistem geleceğinden bahsediyorsunuz!!
Bunlar çok yanlış şeyler beni lütfen kimse yanlış anlamasin dereyi görmeden paçayı sıvamayın.. sonra yazık olur.
Varsa senin bir öngörün onu da alalım ANALİZCİ abim. Konu ve yazılanlar buraya uygun. Herkes on numara olmak,tahmin yapmak zorunda değil sanırım öyle değil mi?
Erken dersen olabilir yazılanlar tutacak diye bir şart yok ki.Tutar tutmaz pek mesele değil. Fikirlerimizi yazalım geçelim. Altını üstünü didiklemeye gerek var mı?
Whisper Ne Yani 3 ay sonrası için şuraya buraya kar mı geliyor diyeyim milletimi umutlandırayım? Kim ne derse desin şimdiden ilerisi için söylenenleri doğru bulmuyorum en azından eylüle kadar beklenmeli.. tabi buda sizin kararınız. Saygı duyuyorum ama yapılanları da tasvir etmiyorum.
Yapılanlar ne ANALİZCİ abim?
Sallama konusu işte salla gitsin sende. Az çok hava ile uğraşan zaten takipte işte senin gibi başka üyelerimiz gibi. Yukarı da yazılan 93 harbi kardeşimizin yazdığına >>>WinteR<<< yazdığı bir örnekleme ve daha önce olanları yazmış. Kar tifan şu gün gelir gelecek dememiş. Sadece Modeller Üzerinde görünen ışıkları parlatmış o kadar. Olur olmaz
ANALİZCİ yazdığım yazının en son cümlesini oku tamam mı .
3 senedir kasim sonu Aralık başı soğuk sistem girişleri almadık mi sadece geçen sene yağış olmadığından dolayı kar olayı olmadı kuru soğuk cektik
93 harbi arkadaş direk zaman dilimi olarak kışı bitirerek Şubat diyerek geçmiş ben ondan dolayı yazdım .
Herkes bilsin şuan ki hatta son 3-4 sezona baktığımızda kış gerçek deyimi ile Aralık başı veyahut ortasından başlıyor.
Sonbahar ve ilkbahar mevsim olarak kendini belli etmiyor artık. Olay basit Ekim Kasım'da uygun basınç dizilimleri ile sonbaharı yaşarsak kışın da bununla doğru orantılı olarak daha çok sistem gelmesi olası.
Eylülün Sonlarına Ekimin Başı Gibi Doğuya Yüksek Kesimlerinde Karla Karışık Yağmur Ve Kar Yağış Haberleri Almaya Başlarız Gibi Tabi Şuanki Tahmin Yürürse
Ekim kasım gibi erzurum agrı gibi yerlere kar duşer bizim işimiz batı bölğelerde eğerki yağış ver serin havayla girersek sonbahar ben bu kıştan umutluyum düğer kışın tersi çıkacak.