Screen Shot aldım EmreKaya
Tamam ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturScreen Shot aldım EmreKaya
Tamam ?
(İSTANBUL) 27 ARALIĞA DİKKAT! GÜZEL BİR SİSTEME BENZİYOR 5-6 GÜN ÖNCEDEN DE SÖYLEDİM EĞER KAR YAĞARSA YAZIM BURADA KALSIN.
Ankara da Çarşamba günü sulu kar Perşembe Cuma Cumartesi günleri kar bekliyorum bunlarıda ss al :D
Ankara da Çarşamba günü sulu kar Perşembe Cuma Cumartesi günleri kar bekliyorum bunlarıda ss al :D
Ankara Menzil dışı beni ilgilendirmez
Yakında ss alıcaz herşeyin fazlası zarar
Ankara 25-26 aralık karla karışık yağmur gösteriyo doğrumu
26 aralık sulu kar 27-28-29-30 aralık yoğuk kar bekliyorum Ankara için. Yarın herşey tamam artık kesin diyebilirim ama şuanlık dediğim gibi.
Hocam haftaya salıdan itibaren sıcaklıklarda düşüş var ama yağışlı mı yoksa kuru soğuk olarak mı geçicek kuru soğuk olarak geçerse üzücü olur
Ben hoca deilim ama bir tahminde bulunmak istiyorum.. 26 aralıktan itibaren iç anadolu ve Marmara olmak üzere kuvvetli olmak üzere sağlam bir sistem gelecek, İnşAllah. Yarın kesinleşir. Eğer şehirini verirsen bi' tahminde bulunabilirim.
Hocam bu önümüzdeki haftadaki sistemde zonguldak için neler diyebilirsiniz
Ben zonguldak için hep sulu kar bekliyorum, belki sizin orada yüksek kesimlere bi' ihtimal tutabilir. Ama kesin deil, kar yağacak ama yağmur işi bozuyor.. O yüzden sulu kar göreceksiniz. Arada sırada kar atabilir.
Merhaba,Kahramanmaraş için beklentiniz ne?
weathers Bu Sistemde Kahramanmaraşa Şimdilik Kar Gorünmüyor.
Ankara yılbaşına kar ile girecek..
Konumuma değil kapımın dibine 50 cm bekliyorum
Konumuma değil kapımın dibine 50 cm bekliyorum
Wow.. Çok eminsiniz :D inşaallah yağar herkesin kapısının önüne.. 8 ocak kesinleşti mi?8
Wow.. Çok eminsiniz :D inşaallah yağar herkesin kapısının önüne.. 8 ocak kesinleşti mi?8
Emre kaya burası sallamasyon salladım gitti bende 8 ocak için artık geri sayım yapıyoruz modellerde de gözükmeye başladı bakalım vade yakınlaşınca herşey netleşir
bu kış sıcaklıklar 30 derece üstüne çıkmayacak buna eminim ve sıcak çarpması riski yok