- Resmi Gönderi
Bu sistem gelirse en şanslı yer batı karadeniz bana göre en başından beri gfs çok oynuyor zaten
Marmara ve batı Karadeniz diyelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistem gelirse en şanslı yer batı karadeniz bana göre en başından beri gfs çok oynuyor zaten
Hocam dediğiniz doğru ama ben bu sistemde Batı Karadenizde metrelik olacağını düşünüyorum yine marmara da da olabilir konum itibariyle Düzce-Zonguldak olarak çok şanslıyız neredeyse gelen her salınım etkiliyor. umarım bu sistemde yanılmaz ama her sene bir defa burada efsane bir batı karadeniz sistemi oluyor fark ettiniz mi bilmiyorum inşallah öyle olur
Hocam dediğiniz doğru ama ben bu sistemde Batı Karadenizde metrelik olacağını düşünüyorum yine marmara da da olabilir konum itibariyle Düzce-Zonguldak olarak çok şanslıyız neredeyse gelen her salınım etkiliyor. umarım bu sistemde yanılmaz ama her sene bir defa burada efsane bir batı karadeniz sistemi oluyor fark ettiniz mi bilmiyorum inşallah öyle olur
Artık efsane olması için ya 2 metre kar yağması lazım yada - 20 daha soğuk olması lazım ki efsane olsun
Yine 17 Şubat 2015'e benzer gibi geldi ondan böyle düşünüyorum en çok batı karadeniz etkilenmişti.
Artık efsane olması için ya 2 metre kar yağması lazım yada - 20 daha soğuk olması lazım ki efsane olsun
Hocam valla metrelik derken yarım metreyi devirirse ne mutlu önceden 1 metre alırdık ne günlerdi bee
Hocam valla metrelik derken yarım metreyi devirirse ne mutlu önceden 1 metre alırdık ne günlerdi bee
Efsane olması için bir öncekinden daha güçlü olmalı
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Yorum Konusunda model yorumlarken evinin önünden bahsedebilirsin burada da istediğin gibi tahminlerini yapabilirsin ama tahmin yapmadığını modele göre konuştuğunu zaten görüyoruz.
Bu arada son model güncellemeleriyle 17 Şubat 2015 Sinoptiği ortadan kalktı. Geçen günlerde gözüken görüntü kalmadı. Alacaksak yine Azor destekli bir sistem alacağız. Şanslıysak İskandinav yükseğiyle blokaja dönüşür sanahki CFS'deki gibi.
Bu sistem 96 saat kala anca kesinleşir gibi..Çok oynak görünüyor
Bu sistem 96 saat kala anca kesinleşir gibi..Çok oynak görünüyor
Modeller asıl sisteme kadar pozitif endeks görüntüsü yüzünden ufak tefek vurup kaçan sistemler öngörüyor ancak hiçbirinin soğuması yeterli değil. Artık Pozitif endekslerin dip yaparak inmesini bekleyeceğiz.
Endekslerin nötrden negatife geçmesiyle yavaş yavaş modellere de yansıyacak yanlış mı anladım hocam CAN
Endekslerin nötrden negatife geçmesiyle yavaş yavaş modellere de yansıyacak yanlış mı anladım hocam CAN
Yok hocam, eğer pozitif endeksler nötre iniş yaparsa sistemi Avrupa kapar. Bize nötr lazım.
AO'daki +6'lık rekor seviyesindeki yükseliş ay sonu nötr civarına ani bir iniş yapacak. Güçlü bir sistem geliyor gibi duruyor.
EN kötü haliyle bile 7 şubat 2020 gibi görünüyor
CAN sağol hocam 1 buçuk yıl bu işleri bırakınca hepsi kafamdan uçtu emin ol bir dönemler kendime özel instagram tahmin sayfam vardı hatta bir kaç sayfada tahmin yaptığım oldu 3-4 yıl önce tabii o zamanlar daha sarıyordu Umarım buradaki hocaların da desteği ve paylaşımlarıyla detaylarına kadar öğreneceğiz.Sonuçta bu bir fobi öğrenmek güzel Aynı zamanda sarfettiğiniz emekler için teşekkür ederim şahsımca CAN
87 kışı olmasada 2004 kışı olur ?