- Resmi Gönderi
Aynen hocam daha pikniğe gideceğuk
Aynen yahuuuu pikniğimiz vardı ne güzel havalar ısınmadı gitti :memnunolmayanseytan:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAynen hocam daha pikniğe gideceğuk
Aynen yahuuuu pikniğimiz vardı ne güzel havalar ısınmadı gitti :memnunolmayanseytan:
4 ve 5 martta gideriz hocam Zonguldak 20 derece olacak?
4 ve 5 martta gideriz hocam Zonguldak 20 derece olacak?
Resmen bahar havası olacak desene abi
Bulut tepe sıcaklığı çok sağlam olursa -6 da bile arada kar attırabilir aklınızda bulunsun.
Bulut tepe sıcaklığı çok sağlam olursa -6 da bile arada kar attırabilir aklınızda bulunsun.
Of abi:'D
Of abi:'D
Doğru dedin işte, üst seviye soğuk olursa kuvvetli yağışta kar taneleri artar hatta sulu kara da dönebilir -5 -6 seviyesinde. (Rüzgar Yıldız-Poyraz'sa)
Doğru dedin işte, üst seviye soğuk olursa kuvvetli yağışta kar taneleri artar hatta sulu kara da dönebilir -5 -6 seviyesinde. (Rüzgar Yıldız-Poyraz'sa)
Bende yanıldım zanettim. O yüzden dalga geçiyorsun sandım
Buraya tahminlerinizi atarsanız daha güzel olacaktır.Model konusunda tahmin değilde sadece model yorumlamaya özen gösterelim arkadaşlar.
NAO'da nötr'e iniş AO'da ise Negatif olduğu görülüyor.Sistem inişi olabilir
NAO'da nötr'e iniş AO'da ise Negatif olduğu görülüyor.Sistem inişi olabilir
Güneş ışınlarının sağlam vurması sebebiyle soğuklarımızda zayıflamış durumda. Azor hamle yapsa bile bize güzel soğuk gelmez. Havada kar daha ihtimal.
Güneş ışınlarının sağlam vurması sebebiyle soğuklarımızda zayıflamış durumda. Azor hamle yapsa bile bize güzel soğuk gelmez. Havada kar daha ihtimal.
850'de -16 işimizi görmez mi ?
Ya da -12 -14