Başın sağolsun kardeşim, allah sevenlerine sabır versin, kendisine rahmet eylesin. Ne zor şey..
HAVA KÖŞESİ (Coğrafyacının yeri)
-
-
23 yaşında kuzenimi kaybettim trafk kazası dualarınızı bekliyorum
Hocam Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. Çok geçmiş olsun başınız sağolsun, Allah sabırlar versin. 🙏😪
-
Allah rahmet eylesin hocam
-
Hocam başınız sağolsun.Rabbim geride kalanlarına sabır versin.
-
Başınız sağ olsun kardeşim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
-
Başınız sağ olsun hocam. Mekanı cennet olsun.
-
Arkadaşlar dostlar sağolsun teşekkür ederim Allah razı olsun
-
- Resmi Gönderi
cografyaciburak geç gördüm, Allah rahmet eylesin, çok üzücü yaşı çok genç, geride kalanlara sabırlar dilerim, başınız sağolsun.
-
Rabbim sabır versin size ve tüm sevenlerine😞
-
Burak hocam: 22 ocak'ta İstanbul'dan otobüsle Adana'ya gidiyoruz. Bir sorun olur mu sizce?
-
Hocam başınız sağ olsun yazılılardan biraz geç fark ettim
-
Burak hocam: 22 ocak'ta İstanbul'dan otobüsle Adana'ya gidiyoruz. Bir sorun olur mu sizce?
Ertelemek gerekebilir
-
Modellere bi bakayım dedim 2 sistem 23 üne kadar karadeniz de . 23-24 sistemi daha sağlam ardından 1 sistem daha gelebilir şubat ilk haftası daha da ciddi beklentim var yani toplasak 6-7 sistem var diyebiliriz maksimum…Buradan birşey alamazsak takip etmeye değmez artık..Batı avrupa şortları çıkarmış beklerken bizim kar topunu oynamamız gerek..
-
Modellere bi bakayım dedim 2 sistem 23 üne kadar karadeniz de . 23-24 sistemi daha sağlam ardından 1 sistem daha gelebilir şubat ilk haftası daha da ciddi beklentim var yani toplasak 6-7 sistem var diyebiliriz maksimum…Buradan birşey alamazsak takip etmeye değmez artık..Batı avrupa şortları çıkarmış beklerken bizim kar topunu oynamamız gerek..
İstanbul Avrupa yakası için umut var mı çoğunluğu Karadeniz mi etkilenecek
-
İstanbul da 19.01.2022 okullara 1 günlük ara verildi..
Cografyaciburak
-