HAVA KÖŞESİ (Coğrafyacının yeri)

• Hocam Edremit körfezinde 48 saattir kesintisiz devam eden yağmur az önce durdu. Her yer göl buradan marmaraya bol bol nem yolluyoruz. Saygılar. 🥳

Hocam Eskişehir için bir yorum yapabilirmisiniz

• Resmi Gönderi

Hocam samsun için tahmininiz nedir

Karadeniz yıkılır, yıkılacak derken Samsun da kara doyar be abim,ne olmasını beklersin?

Yaslan arkana tadını çıkar ❄️❄️

Burak hocadan fırça yiyeceğiz şimdi senden ötürü 😊

• Resmi Gönderi

Kafam da bir tarih var ama netleşince haberdar ederim. Ben sadece bize gelebileceği değil olası sistem tarhilerini veririm kafkasa kaçar avrupa yapar onu bilmem artık basınç dizilimleri mesafeyi çok daralttı önceki gibi 300 den sistem görme işleri kahinlik oldu. En azndan takip edeceğiniz tarih olur şubat ayında bu olacak gibi ama tarih netleşmedi henüz

Hocam netleştimi tarih

B)

• Resmi Gönderi

Yarın için uyarı;

Soğuk Cephe geçişi ile beraber şuan devam eden edirne hattında ki kar yağışı gece saatlerinden sonra Tekirdağ çevresi ardından sabah İstanbulun batısını etkileyecek.Öğleden sonra ve akşam saatlerine doğru merkeze ilerleyecek olan cephe yer seviyesinin de soğumasıyla beraber iç kesimler de yoğun yağacak ve örtü oluşması muhtemeldir uyarı yapalım iş çıkışları trafiği etkileyebilir dikkatt

• Yarın için uyarı;

Soğuk Cephe geçişi ile beraber şuan devam eden edirne hattında ki kar yağışı gece saatlerinden sonra Tekirdağ çevresi ardından sabah İstanbulun batısını etkileyecek.Öğleden sonra ve akşam saatlerine doğru merkeze ilerleyecek olan cephe yer seviyesinin de soğumasıyla beraber iç kesimler de yoğun yağacak ve örtü oluşması muhtemeldir uyarı yapalım iş çıkışları trafiği etkileyebilir dikkatt

Hocam çekirdegin gücü hakkında ne düşünüyorsunuz biraz daha düzelir mi

• Ao endeksi tekrar artması ile azor çekirdeğin güçlenmesini ve batılamasına engel.Bu haliyle bile tüm karadeniz hattı deniz kenarından batısından doğusuna her yer kar olacak .

Teşekkurler istanbul anadolu kıyıları için tahmininiz nedir

• Resmi Gönderi

İSTANBUL SON DURUM :

Hali hazır da istanbul anadolu yakasın da devam eden yağışların saatler ilerledikce marmara doğusuna kayması ve ardından 20.00 sularından sonra havanın da artık akşam soğuma trendine girmesi ile kuzeyde ki yeni oluşumlar daha sıkı dek ve daha kuvvetli yağışlar istanbula yola çıkacak. avrupa yakasında 22.00 sularına kadar hatta hafif dekleri saymazsak 12 ye kadar sağlam kütle beklemiyorum. anadolu yakası ara ara hafif orta kuvvette lokal yağışlara devam edecektir. Yarın evden çalışacak ya da okula gitmeyecekler için uyumayın derim bu gece ilk oluşum dekleri olacağı için asıl birikinti bu gece ve yarın gece olacak. dek vuran yerler 5-10 cm yapacak. yarın bana kalırsa okullar tatil olacak sabaha kalınmamalı bu akşamdan uyarı yapılıp okul yarın hemen tatil olmalı sabahta riskli duruyor ve işe gidecek olanlar için yine tedbirli olup çile çekmeden önlem alınmalı.5 cm birikintiyi gece avrupa yakası 10 cm birikintiyi anadolu hattı da eklenecek yani tarayarak gidecek ve yakalayan yerler radarı takip etsin cümbüş olur.cuma sabah saatleri ara verip öğlen tekrar yeni oluşumlar olacak. kısacası 2 gün bu şekil devam ama favorim cuma gecesi.Cuma gecesi herkes dışarıda olup kar topu oynayıp kardan adam yapacak gibi duruyor.Gün olarakta güzel bir güne denk gelmiş oldu.Cumartesi yağış olarak zayıflama olmuş ama sanki iş pazara da kaymış yani cumartesi gece de iyi görünüyor. Sabahları kar görüp öğlen durulan bir hava bizi bekliyor gibi hadi hayırlısı.

İstanbul dışında soru sormayın zaten birkaç gündür yoğundum bakamadım ve açıkcası iştahım kaçtı kaçan balık çok büyük oldu.

• Resmi Gönderi

bu arada akşam ki maç içinde erteleme ve ya kar durumundan dolayı engel görmyorum maç rahat oynanır lokal ara ara hafif yağış gelse de etkilemez. Maç da malesef 2-1 galip biter ve eleniriz:(

Malum FB yi tutarım, böyle maçlara farklı yerden bakarım hocam.

Zormu? Evet çok zor ama olmayacak bir şey de değil.

Sadece hocası ve yönetimini ayırt ederek(onları kaale almıyorum)

Galatasaray kulübü için, puan için, ülke için bu maçı ve turu kolayca buyrun alın gidin demeyelim,ne olacak ise olduğu kadar,hatta fazlasını da yaparak turun ipini bırakmayalım.

Daha önce yapılmış, şimdi neden olmasın?

Başarılar 👏

• Resmi Gönderi

bu arada akşam ki maç içinde erteleme ve ya kar durumundan dolayı engel görmyorum maç rahat oynanır lokal ara ara hafif yağış gelse de etkilemez. Maç da malesef 2-1 galip biter ve eleniriz:(

5-0 :)