Salih nerelerdesin Öncelikle izmir izmir diyorsun bi ihtimal 24-25 gibi sana da kar gelebilir ay sonunu bi kenara koyalım
Biliyorum ama abi aysonunu da söyler misin lütfen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSalih nerelerdesin Öncelikle izmir izmir diyorsun bi ihtimal 24-25 gibi sana da kar gelebilir ay sonunu bi kenara koyalım
Ay sonu sistemi ile şuan ki sistemde ısınma olmadan birleşebilie
Hafta sonu beklenen sistem 2 bölme halinde bir cuma gecesi diğer pazar akşamı şeklinde arada hafif ısınma ile de gelebilir bu da ihtimaller dahilinde dursun
23-24-25-26 hatta 27 sisteminde kıyılar adına içime sinmeyen şeyler var..Diğer iç kesimler de ciddi kar birikimleri olabilir muhtemelen sistem perşembe rayına oturacak
Kıyılar zaten hep sıkıntı. Hele Üsküdar ...
inşhallah hocam göller bölgesi iç anadolu muhtacız inşhallah ülkece bu kışın bereket alırız bol bol
cografyaciburak hocam: Bakırköy,Bahcelievler hattı için umut var mı ne dersiniz?
izmirde yağışlar yok olmuş
yine kar yok izmire
Burak hocam selam..bati trakya son durum nasil. .detay verirmisin tsk eder. İyi gunler
açıklama yaparmsn izmire kar bekliyor musun
Yağış hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ist avrupa
açıklama yaparmsn izmire kar bekliyor musun
Hafta sonunu bekle demişti Burak hoca sanırım Salih.. Sıkıştırma artık,terledik bu havada abim .
Arkadaşlar heryer kar görecek..Kar görmeyen yer kalmayacak..Önceki afet çıktılarını görüp kötü diyenler 20-30 cm beğenmiyorsa yapacak birşey yok.İstanbul sahil kesimi dahil 15-20 cm kar görecektir..
Arkadaşlar heryer kar görecek..Kar görmeyen yer kalmayacak..Önceki afet çıktılarını görüp kötü diyenler 20-30 cm beğenmiyorsa yapacak birşey yok.İstanbul sahil kesimi dahil 15-20 cm kar görecektir..
İzmir de 20 cm olurmu abi lütfen cevapla
Hocam silikonun yönü şuan kesinleşti mi ben 50-70 km daha batılı bekliyorum ortalamalara bakıp
Üsküdar merkez olarak asfaltı kapatsın yeter bana. Dek olmasın ama. Dek hiç yaramıyor bize. Gerisi nankörlük olur