Kıyı ege 2-3 şubat şiddetli yağmur alacak sel riskine karşı dikkatli olunmalı,İç ege kısmı yoğun kar 3-4 şubat dikkat
HAVA KÖŞESİ (Coğrafyacının yeri)
-
-
Kopyanın kuzeyine cikarmi hocam rakım 1500
Tam neresi ?
-
konya Ankara sınırı hocam
-
Tekirdağ için düşünceleriniz nelerdir?
-
konya Ankara sınırı hocam
Bulutluluk yarın gece artıyor nem artışı ile sıcaklık -3-4 lere gerileyecek.Yoğun yağış yarın gece saatleri itibari ile başlıyor muhtemeldir ki haftanın ilk günü beyaz örtü ile uyanacaksınız.Yağış süresi ortalama 6-12 saat görünüyor
-
Tekirdağ için düşünceleriniz nelerdir?
Salı akşam saatlerinden sonra çarşamba günün ilk saatleri başlayan sağanak yağış akşam saatlerinden sonra yoğun kara bırakacak kendisini.dinamik Soğuk hava akımının girişi ile kesilecek olan yağış ortlama 8-10 saat sonra kesilecektir..Yağış anında örtü ihtimali mevcut
-
Bulutluluk yarın gece artıyor nem artışı ile sıcaklık -3-4 lere gerileyecek.Yoğun yağış yarın gece saatleri itibari ile başlıyor muhtemeldir ki haftanın ilk günü beyaz örtü ile uyanacaksınız.Yağış süresi ortalama 6-12 saat görünüyor
Tskrler hocam inşallah sistemler almaya devam ederiz varmi uzun vadede bir gelişme
-
Termik kökenli kafkas sistemi alabiliriz takip ediyorum.
-
- Resmi Gönderi
Gaziantep en son bu kadar kar yağışını ne zaman aldı bakmak lazım,10-20 cm lik daha kar geliyor
Genelde sıkıntılı bir ilimiz ama 87 efsanesinde orada askerdim. Subaylar, çarşıda halk onlu yıllardan bahsederlerdi "böyle hiç yağmamıştı diye"ama ne kadar yağdı bilmem.Sonrasın da yağmıştır ama son yağışlar da yollar kapandı ona da bakmak lazım hocam
-
- Resmi Gönderi
Hocam bahtsız Ankara ne durumda 😅 cografyaciburak
-
Hocam bahtsız Ankara ne durumda 😅 cografyaciburak
Ee geliyor kar
-
Termik kökenli kafkas sistemi alabiliriz takip ediyorum.
Çekeriz onu İstanbula
-
12-13 sistem yurda giriş yapar mı ne diyorsunuz ?
Ecmwf birşeyler deniyor o zamana
-
Hocam Denizli merkez yarın sabah a karlı uyanırmı? Birde Cuma günüe tahmininiz nedir? Daha önceki sayfada iç ege yoğun karlı demiştiniz bizde dahil miyiz ?
-
Orta karadeniz itibari ile doğu karadeniz e kadar yoğun kar 8-9 dikkatli olunmalı..
-