2014 yılıydı
Doğru yılları karıştırdım.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2014 yılıydı
Doğru yılları karıştırdım.
Sahil kesimler için şubat ayını kapattım…
Mart 10-15 e kadar kış aktif 15 günlük süreçte ne kaparsak kapacağız
Sahil kesimler için şubat ayını kapattım…
Tüm bölgeler adınamı ?
Tüm bölgeler adınamı ?
Evet 1 mart itibari ile beklentim olabilir şubatı kapadım kendimce.Gelecek olan sistem marta kaydı
Alçak basıncın avrupaya sokulmasıyla havalar batı kesimlerden itibaren çift hanelere çıkacak.Yeni sistem takibi mart 1-2 gibi. Sistemi öteleyen sürekli atlantik üzerinden gelen örümcek abler oldu.Aşırı pozitif endeks ile beraber durağan havalar 22-23 civarı soğuma ve cephesel yağış ile son bulacak.Ardından ay başı takip edilip kış kapanacak veda edilecek.
Alçak basıncın avrupaya sokulmasıyla havalar batı kesimlerden itibaren çift hanelere çıkacak.Yeni sistem takibi mart 1-2 gibi. Sistemi öteleyen sürekli atlantik üzerinden gelen örümcek abler oldu.Aşırı pozitif endeks ile beraber durağan havalar 22-23 civarı soğuma ve cephesel yağış ile son bulacak.Ardından ay başı takip edilip kış kapanacak veda edilecek.
Hocam şu 87 yi bir daha yaşarmıyız 🙏🙏🙏😪😪😪
Evet 1 mart itibari ile beklentim olabilir şubatı kapadım kendimce.Gelecek olan sistem marta kaydı
Nasıl yani hocam iç ve doğu bölglere kar yagmayacakmi yani ben mi yanlış anladim
Nasıl yani hocam iç ve doğu bölglere kar yagmayacakmi yani ben mi yanlış anladim
23-24 gibi iç kesimler etkileyecek bir sistem var.Sahil kesimler için beklenti yok.Martta da zayıf bir sistem olabilir bakalım.
23-24 gibi iç kesimler etkileyecek bir sistem var.Sahil kesimler için beklenti yok.Martta da zayıf bir sistem olabilir bakalım.
Sinan hoca kardağ diyor hocam siz etkili sistem yok diyorsunuz bir sey anlamadım
Marta geçişte diyagram daha da düzelecek.Mart 1 ile sistem kapımıza gelebilir..şubat son günü belki kurtarır ama benim için vasat bir şubattan sonra mart 15 e kadar aktif bir kış bekliyorum sonra veda dedik zaten.
Doğu karadeniz sonunda istediği sistemi alabilir marta geçişte
Hocam marmara bölgesi için önümüzdeki sistem için öngörünüz nedir?
Doğu karadeniz sonunda istediği sistemi alabilir marta geçişte
Ay sonu ve marta geçiş hocam sanırım
Hocam marmara bölgesi için önümüzdeki sistem için öngörünüz nedir?
Güneyi belki kar alır.İstanbula kar beklentim yok sahil için.Son çıktıya göre sistem gücü artarsa yine konuşuruz