Hocam Büyükçekmece olarak şu ana kadar beklediğimiz gibi gitmiyor. İlerleyen saatlerde durumlar nasıl ?
HAVA KÖŞESİ (Coğrafyacının yeri)
-
-
Hocam Büyükçekmece olarak şu ana kadar beklediğimiz gibi gitmiyor. İlerleyen saatlerde durumlar nasıl ?
Oluşumlar devam ediyor radar sabah ki gibi yine dolacak bantlar daha sıkı gelmeye devam edecek radar takibi akşam saatlerinden sonra başlar.
-
Bu gece nöbet var
-
Bahçelievler Bakırköy hattı?
-
Bahçelievler Bakırköy hattı?
Gece nöbet
-
cografyaciburak hocam Vortex 24 Ocak’ta kine göre dahamı geniş olacak yani etkisinden bahsetmiyorum etki alanından bahsediyorum
-
Hocam Kocaeli Gölcük sahil kesimi ne zaman yağış başlar? Vortex şansımız nedir teşekkür ederim...
-
Hocam modellerde çıkan beklenti ile şu an gerçekleşen arasında fark var mı? Yoksa beklentiler dahilinde mi gidiyor.
-
cografyaciburak hocam Vortex 24 Ocak’ta kine göre dahamı geniş olacak yani etkisinden bahsetmiyorum etki alanından bahsediyorum
Alanı geniş ( oluşumundan dolayı ) gücü bir tık daha zayıf. Ama yine iş yapacak tabi ki
-
Hocam modellerde çıkan beklenti ile şu an gerçekleşen arasında fark var mı? Yoksa beklentiler dahilinde mi gidiyor.
Tıpa tıp aynı
-
Hocam Kocaeli Gölcük sahil kesimi ne zaman yağış başlar? Vortex şansımız nedir teşekkür ederim...
Yarın sabah oluşumlarıyla başlarsınız..modeller kocaeliye yakın demiş son çıktı da ancak ben en son seçenek görüyorum
-
Burak hocam selam sultangazi pazar sabahına kaç cm ile uyanır ?
-
İstanbul Ataşehir ne zaman örtülü kar yağışı başlar ?
-
bu sistemde boğaza yakın taraflar etkilenecek mi ?
-
Üsküdar çamlıca tarafı vortexten iyi şekilde etkilenme ihtimali yüksek mi
-