- Resmi Gönderi
22-23-24 sistemi emareleri de güzel.Son vurgun orası…
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur22-23-24 sistemi emareleri de güzel.Son vurgun orası…
hocam iç anadolu da yine kuru soğuklar mı olacak
hocam iç anadolu da yine kuru soğuklar mı olacak
Bunu söylemek için çok erken sinoptik izobarı daha değişecektir.
Fazla heyecan yapmadan devam.
potansiyeli 2017 kadar var mı hocam
Fazla heyecan yapmadan devam.
Ecmwf de bu sabah verirse artık gelir gibi sistem tabi gücünde falan değişim olabilir tabi
potansiyeli 2017 kadar var mı hocam
Eğer ki böyle gelirse ki inşallah gelecek tebrik ederim abi
ecm den sonra size birkaç açıklama yapacağım. Sizin gördüğünüzü ben de görüyorum ancak önceki sistem de olduğu gibi izobar sistemleri diye adlandırabiliriz bu tarz sistemleri. Yani yüksek etkisiyle biz soğuk tarafa geçiyoruz kutup ve sibirya kökenli sisteme evriliyor diye yorumlayabiliriz düz mantık.Burda benim verdiğim tarihten önce soğumayı ben de görüyorum ancak önceki sistem içerisindeyken 21-22 dememde ki sebep bu tarihler de üzerine sibirya termiği ile soğuklar daha da kuvvetlenip gelebilir.Bu ihtimal her geçen gün artmakla beraber sistemin hiç gelmeme ya da hava da kar görme olasılığına dönme ihtimali de mevcut o yüzden şuan da hala uzun vade de sistem. Hiç bozmadan gelmesi mümkün değil ancak bu tarz sistemler de bozma olduğun da izobar çorap söküğü gibidir bütün günleri etkiler. O yüzden buradan beni takipte kalın ara ara size bilgiler geçeceğim.
Eğer ki böyle gelirse ki inşallah gelecek tebrik ederim abi
teşekkür ederim
Bu arada sibirya kökenli sistemleri genel de ecmwf çözer diyeceğim de adamların server sıkıntı güncelleme şart eski model. Yine de 144 e kadar başarılılar.
Görebildiğim kadarıyla, herkes epey korkmuş, anlaşılan hepimizin sütten ağzı yanmış, şu sinoptik ve yağışa bile sevinemiyoruz, ne olur ne olmaz diye
yüksek basınç etkisi avrupayı özellikle batı avrupayı sarıp orta avrupaya yöneliyor. İğne ucu ile sistemi ya tamamen kaybedip ya baba sistem olabilir o yüzden acele etmeyin diyorum. Şu görüntü de batı-orta karadeniz en şanslı konumda
Sizlere 1 iyi 1 kötü haberim var...
Yarın Akşam bununla ilgili açıklama yapmayı düşünüyorum.