- Resmi Gönderi
Sabredin soruları erteleyin.Haberler pazartesi salı gündem de dondurucu soğukları ve kar yağışlarını konuşacak.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSabredin soruları erteleyin.Haberler pazartesi salı gündem de dondurucu soğukları ve kar yağışlarını konuşacak.
bu adam ne dediyse gerçekleşiyor helal olsun hocam
Hocam Kıyı Ege kuru soğuktan öte gitmeyen güncellemeler oluyor bize de müjde olur mu?
cografyaciburak hocam bu günler bizim için önemli kaç senede bir geliyor böyleleri.. olumlu da olsa olumsuz da olsa bilgilerinizden bizi mahrum etmeyin
Şu doğulama işi bitsinde şöyle gitsin vatıdan bütün ülkeyi dolaşsın işte
Ha şöyle ya batılama trendi başladı artık. Her güncel yavaş yavaş batılasa daha efsanevi bir süreç ve akdenizde egede ab patlamaları olacak. İç kesimlerde oyuna dahil olacak kuru ayazla geçirmeyecektir.
Son veriler ışığında değişim bu akşam ya da gece başlıyor…
Hocam umutlandırıyorsunuz inanırız
Benim gördüğümü modeller gösterirse istanbul ortlama 40 cm ler yapar
Göstericek mi hocam sizce
Umarım vortex falan görmüyorsunuzdur. Batı Karadeniz'de güneşlenip yıldız saymak istemiyoruz.
Bakırköy İncirli , Bahçelievler Çalışlar civarı... Garip ve boynu bükük bekliyoruz..Korkumuzdan soru bile yazamiyoruz.
Bakırköy İncirli , Bahçelievler Çalışlar civarı... Garip ve boynu bükük bekliyoruz..Korkumuzdan soru bile yazamiyoruz.
Buralar istanbulun en gudubet yerlerinden biri.
Hem sıcaklik hem dekli sistemlerde şansı diğer yerlere göre az