Beni en cok korkutan mgm bizim buraya 2 gun kar vermesi ne derse tersi cikiyoda
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kar haritası 22 cm vermiş düştükçe düşüyor WXCHARTS sağlam kar vermiş halbuki
-
CAN hocam zonguldak Perşembe-Cuma gecesi kar ihtimali var mı Cuma özellikle sabaha doğru
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam zonguldak Perşembe-Cuma gecesi kar ihtimali var mı Cuma özellikle sabaha doğru
Hayır yok..
-
Hayır yok..
GFS kar demiş..Kesin mi sizce değişebilir mi daha erken girse
-
- Resmi Gönderi
GFS kar demiş..Kesin mi sizce değişebilir mi daha erken girse
Hocam sıcaklıklar uygun değil. 2-3 derecede yağsa yağsa havada yağar sizi de tatmin etmez
-
Hocam sıcaklıklar uygun değil. 2-3 derecede yağsa yağsa havada yağar sizi de tatmin etmez
Hocam sabah erken saatlerde kalkmayı düşünüyorum Cuma sabah 6-12 arası...Sırf kar görmek için örtü beklemiyorum ince bir şey olsa iyi olur 100 rakımdayım 200 rakıma çıkcam o saatlerde
-
- Resmi Gönderi
Hocam sabah erken saatlerde kalkmayı düşünüyorum Cuma sabah 6-12 arası...Sırf kar görmek için örtü beklemiyorum ince bir şey olsa iyi olur 100 rakımdayım 200 rakıma çıkcam o saatlerde
Değmez. Cumayı Cumartesiye bağlayan gece saf oğlu saf kar göreceksin zaten.
-
mgm sıcaklıkları yüksek vermeye devam ediyor sistemi yaşarken kıyı kesimler gündüz 1 dereceyi geçemeyecek
-
Değmez. Cumayı Cumartesiye bağlayan gece saf oğlu saf kar göreceksin zaten.
Sağol hocam en azından sabah yine de kalkacağım havada görür müyüm ?
-
- Resmi Gönderi
Sağol hocam en azından sabah yine de kalkacağım havada görür müyüm ?
Ben olsam kalkmazdım yağmur görecem diye :D
-
Tokat ne durumda olur ? Cuma dan sonra
-
CAN hocam cumaertesi MGM doğu karadenize yoğun kâr yağışı vermiş ama sıcaklık 3 e 5 nasıl oluyor bu ???
-
- Resmi Gönderi
Ben tahminlerimi sundum şimdiye kadar herkese. Aynı kişilerden gelen soruları kaale almıyorum sorumlulara sorunuz.
-
Ben olsam kalkmazdım yağmur görecem diye :D
GFS biraz daha düzeltse kar olur hocam o
-