Can abi biz cepe yagislari alcaz fakat dek kuvvetli olursa bize ulasmasi mumkunmu acaba tesekur ederim
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Can abi biz cepe yagislari alcaz fakat dek kuvvetli olursa bize ulasmasi mumkunmu acaba tesekur ederim
Hocam 8 sabahı hava aydınlanmadan başlayacak olan kar 9 gecesine kadar aralıklarla devam eder.
-
Giresun/Bulancak/Tepecik köyü için ne dersiniz hocam? Kaç cm kar alırız okullar tatil olurmu??
-
- Resmi Gönderi
Giresun/Bulancak/Tepecik köyü için ne dersiniz hocam? Kaç cm kar alırız okulalr tatil olurmu??
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece kar başlar. Sonraki 3 gün devam eder.
Cuma okulları tatil edebilir, sizin orada valiliğin ya da muhtarlığın ne kadar karda tatil ettiğine bağlı değişir.
Toplamda yarım metre kadar kar bekliyorum. Bu sefer fotoğraf yollamazsan banlarım siteden he.
-
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece kar başlar. Sonraki 3 gün devam eder.
Cuma okulları tatil edebilir, sizin orada valiliğin ya da muhtarlığın ne kadar karda tatil ettiğine bağlı değişir.
Toplamda yarım metre kadar kar bekliyorum. Bu sefer fotoğraf yollamazsan banlarım siteden he.
?? yollarım tabi abim be istediğin kar fotoğrafı olsun
-
Yalnız abim ben şuan Bulancak merkezdeyim eğitimim dolayısıyla yurtta kalıyorum cuma günü akşam tepecikte olurum
-
- Resmi Gönderi
Yalnız abim ben şuan Bulancak merkezdeyim eğitimim dolayısıyla yurtta kalıyorum cuma günü akşam tepecikte olurum
Merkez tepe fark etmez arada en fazla 20 cm oynar. Her türlü 30 cm alıyorsun :D
-
- Resmi Gönderi
Serkannnnn valla benim tahminimde ne verdiysem onu alacaksın hiç bir sıkıntı göremedim modelde
-
son güncellemeye göre, samsunda kar zabaaa kadar yağacak
-
MGM yoğun kâr ver-di doğu karadenize
-
- Resmi Gönderi
son güncellemeye göre, samsunda kar zabaaa kadar yağacak
mermiler MKE yapımı boşa harcama sistem zamanı epey lazım olacak
-
CAN hocam karadeniz için bir açıklama yapıcakmasinm
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam karadeniz için bir açıklama yapıcakmasinm
Ne açıklaması yapayım daha dün zaten sordun cevapladım. Ben öyle dakika başı revize yapmam noktayı koydum mu koyarım. Sürekli açıklama beklemeyin ne dediysem odur.
-
CAN hocam öyle değil yani genel bir değerlendirilme il il yapıyordun ya önceden ondan sordum ?
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam öyle değil yani genel bir değerlendirilme il il yapıyordun ya önceden ondan sordum ?
Yok bu sistem yapmamaya karar verdim, okunmuyor çünkü genelde. Soru-Cevap şeklinde devam
-