- Resmi Gönderi
Dünden beri aldığımız yağışlar çok sınırlı alanlara düştü.
bu gece alacagınız yagıs kuvvetli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDünden beri aldığımız yağışlar çok sınırlı alanlara düştü.
bu gece alacagınız yagıs kuvvetli
Bu değerler gerçekleşirse ki %60-70 diyebilirim rekor olacak.
Bu değerler gerçekleşirse ki %60-70 diyebilirim rekor olacak.
Yüzde 60 70 çok yüksek bir olasılık o bölgeye 300 mm düşerse geçen seneden farksız olmaz maalesef.
Yüzde 60 70 çok yüksek bir olasılık o bölgeye 300 mm düşerse geçen seneden farksız olmaz maalesef.
geçen seneyi hatırlamıyorum ama kastamonunun rekoru 104 mm bu sefer 300mm olacak gibi bakalım zaten rekor gelecekte
geçen seneyi hatırlamıyorum ama kastamonunun rekoru 104 mm bu sefer 300mm olacak gibi bakalım zaten rekor gelecekte
Yanlış hatırlamıyorsam Ayancık 250 260 mm almıştı.
Yanlış hatırlamıyorsam Ayancık 250 260 mm almıştı.
203 olarak kayıtlara geçmiş
203 olarak kayıtlara geçmiş
Doğrudur. Umarım yeterli uyarılar yapılır.
geçen senenin kopyası gibi belirleyici olan faktör. şu olacak o yağışın ne kadar süre aralığında yere indiği her koşulda su baskını zaten yapacakta. 40 saatte yere düşen 300 mm ile 10 saatte yere düşen 300 mm arasında fark var
Dikkat çeken beklenilen 300 mm yağışın büyük bir hattı kapsaması geniş alanda görülmesi kısa süre aralıkta o yağış düşerse feci kaos oluşur coğrafi koşullar toprağın doygunluk durumu vs. faktör çok . . ama nerden bakarsan bakalım can kayıbı yaşancak gibi duruyor .
geçen senenin kopyası gibi belirleyici olan faktör. şu olacak o yağışın ne kadar süre aralığında yere indiği her koşulda su baskını zaten yapacakta. 40 saatte yere düşen 300 mm ile 10 saatte yere düşen 300 mm arasında fark var
Dikkat çeken beklenilen 300 mm yağışın büyük bir hattı kapsaması geniş alanda görülmesi kısa süre aralıkta o yağış düşerse feci kaos oluşur coğrafi koşullar toprağın doygunluk durumu vs. faktör çok . . ama nerden bakarsan bakalım can kayıbı yaşancak gibi duruyor .
Yarın bazı illerde işleri iptal edilmeli bir günlüğüne
bende öyle düşünüyorum. acil iptal edilmeli özellikle köylde yaşayan insanlar uyarılmalı hiç riske girilmeyip yarın çalışılmamalı
isyan zonguldak mevsim normallerinde gidiyor. sıcaklık olarak iyi sıkıntı yok . yağış olarak haklısın moralin yerine gelmesi için bi foto atalım
İsyan etmem gerekiyormuş bunu dedikten sonra bida yağmur yağmadı şükürler olsun bugün yağsada çok önemli değil 😂
Toprak doydu zaten bu kadar yağış düşerse söylemek zor ama sel çok rahat olur gibi
mgm nin ilk defa kırmızı uyarı verdiğini gördüm daha önce verdiysede ben görmemiş olabilirim. SEL kaçınılmaz