Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
7-8 yağışları şimdilik doğu karadeniz gibi gözüksede değişime açık olarak karadeniz geneline yayılabilir.
Hayırlısı ile bekleyelim, eline sağlık abim
-
Sabah erken saatler serin olmaya başladı kışa adım adım geceleri de bariz tek hanelerdeymiş gibi hissediyoruz
-
Tam hastalık havası ki geçen hafta sinüzitim azmıştı dikkat etmek lazım
-
Başladık...
İKİZDERE/OVİT
03 Ekim - 08.00(Yükseklik: 2693m)-0,1 ÇAMLIHEMŞİN/PALOVİT YAYLASI
03 Ekim - 08.01(Yükseklik: 2633m)-0,7 -
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında görülen kuvvetli yağışların; 03.10.2023 Salı günü ilk saatlerden itibaren Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun ve Trabzon'da kuvvetli, Giresun'un doğusu, Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olarak devam etmesi beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
- Resmi Gönderi
Yarın mgm 06:00-17:00 arası batı karadenize günün geri kalanında orta ve doğu karadenize şiddetli yağış ve yükseklere yoğun kar yağışı uyarısı vermeli.
-
- Resmi Gönderi
Trabzon yaylalarda 20 cm geçebilir kar
-
- Resmi Gönderi
Trabzon yaylalarda 20 cm geçebilir kar
Eline sağlık ustam,,
-
Uyarılık bir sistem olduğunu bölgemiz için pek düşünmüyorum. Hele kar oluşturacak bir sıcaklık düşüşü söz konusu değil ki, uyarı yapılsın. Normal bir yağış geçişi olabilir,O kadar.
-
- Resmi Gönderi
Uyarılık bir sistem olduğunu bölgemiz için pek düşünmüyorum. Hele kar oluşturacak bir sıcaklık düşüşü söz konusu değil ki, uyarı yapılsın. Normal bir yağış geçişi olabilir,O kadar.
"yayla" yazdım zaten
-
Yarın (16 Ekim) Samsunda da Yağış etkili olabilir. Jma hava modelinde Yarın (16 Ekim) günü Samsun için yağış yok. Gem hava modelinde ise Yağış var. Uyarı :Tahmin kesin değildir.
-
Havalar baya güzel gidiyor bu yaz çalışıyordum hiç denize girmedim. Dün denize girdim belki bugünde girerim 😂
-
Samsun Gfs diyagramı.
-
Gökgürültülü sağanak yağışı çok özledim artık gelsin karadenizde ekim ayında bu kadar az yağmur yağdığını hatırlamıyorum hiç bari kasım iyi geçsin yağış açısından
-