İşte bu, bizde senden farklı değiliz konumuma yağmayınca bende mutlu olamıyorum. Başka yere gidince de üvey evlatmışız gibi hissediyorum.
Resmen duygularımı tercüme ettiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİşte bu, bizde senden farklı değiliz konumuma yağmayınca bende mutlu olamıyorum. Başka yere gidince de üvey evlatmışız gibi hissediyorum.
Resmen duygularımı tercüme ettiniz
İşte bu, bizde senden farklı değiliz konumuma yağmayınca bende mutlu olamıyorum. Başka yere gidince de üvey evlatmışız gibi hissediyorum.
Düşünsene abi bir yere gidiyorsun arabayla telefon çekmiyor ormanlık arabanda bir arıza oluyor kalıyorsun orada bir kaç dk sonra araba düzeliyor sonra kulübe gibi bir yerde mangal yapmaya iniyorsunuz nasıl hikaye
Düşünsene abi bir yere gidiyorsun arabayla telefon çekmiyor ormanlık arabanda bir arıza oluyor kalıyorsun orada bir kaç dk sonra araba düzeliyor sonra kulübe gibi bir yerde mangal yapmaya iniyorsunuz nasıl hikaye
Tanıdık geldi
Tanıdık geldi
tam 1 hafta önce bu saatte tenekenin yan tarafından delik açmaya çalışan biri geldi gözümün önüne
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle temizzz
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle temizzz
Şakasız filmi bile çekilir
Şakasız filmi bile çekilir
Varsa cesaretiniz buyrun yola çıkalım konum belli
Varsa cesaretiniz buyrun yola çıkalım konum belli
Kapıda araba var kar lastiği yok ralli ederiz geçen ki gibi
Kapıda araba var kar lastiği yok ralli ederiz geçen ki gibi
Arabada kar lastiği vardı çamur atma şimdi, orda panaromik olaylar cereyan etti.
Arabada kar lastiği vardı çamur atma şimdi, orda panaromik olaylar cereyan etti.
Ben bizim araba için derim şubatta ehliyet geliyor 2024-2025 sezonuna kaldık
İşte cesareti olan varsa içeriye bakılır
İşte cesareti olan varsa içeriye bakılır
Geçen sistemde -5 vardı reis şimdi -7 girilmez
Ben bizim araba için derim şubatta ehliyet geliyor 2024-2025 sezonuna kaldık
O zaman bundan sonra yeni kış sezonunda sendeyiz Eren
O zaman bundan sonra yeni kış sezonunda sendeyiz Eren
inşALLAH
Karadeniz konusu hacamat edildi bu gece