- Resmi Gönderi
Ben de ben de
Kar mı lazım?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen de ben de
Kar mı lazım?
Zonguldakta an itibariyle grapuel tipi yağış var ve yağış etkili
Yarın öğlene kadar sürprizler olabilir gibi bakalım
Memlekete fena ayaz vermiş Yenicede köyüm -15 e kadar düşecek gibi görünüyor
Doğu Karadeniz cidden çok sıkıntılı bir yer orada genelde siklon patlıyor,soğuklar kırpılıyor ve genelde batilayip İstanbul ve düzce taraflarini yıkıyor
Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler Giresun/Bulancak Bayındır Köyünde(rakım 900 küsür) şuanda 20 cm civarı kar bulunuyor gün içerisinde hava parçalı bulutluydu akşam saatlerinde kar yağışı tekrardan başladı gün içersinde yollardaki kar birazcık ermişti tekrardan tuttu ve şuanda ayaz oldu hava ay ışığını görebiliyorum şuanda kar durdu acaba yeniden ne zaman başlayacak ve buralarda daha kaç gün kar yağacak iyi bir kar yağışı olacak mı tahminci abilerim cevaplarsanız çok mutlu olurum çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler Giresun/Bulancak Bayındır Köyünde(rakım 900 küsür) şuanda 20 cm civarı kar bulunuyor gün içerisinde hava parçalı bulutluydu akşam saatlerinde kar yağışı tekrardan başladı gün içersinde yollardaki kar birazcık ermişti tekrardan tuttu ve şuanda ayaz oldu hava ay ışığını görebiliyorum şuanda kar durdu acaba yeniden ne zaman başlayacak ve buralarda daha kaç gün kar yağacak iyi bir kar yağışı olacak mı tahminci abilerim cevaplarsanız çok mutlu olurum çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Yarın sabah başlayıp akşama kadar ara ara yağış olabilir 👏
Kar mı lazım?
Evet çok lazım
Evet çok lazım
Keşke her yere yağsa da, herkes mutlu olsa...
Karadenizliler sus pus olmuş. Pes etmek yok arkadaşlar. Daha önümüzde benim düşünceme göre 50 gün var kışın bitmesine. 2 tane baba sistem alıcaz inşallah 🤲
Karadenizliler sus pus olmuş. Pes etmek yok arkadaşlar. Daha önümüzde benim düşünceme göre 50 gün var kışın bitmesine. 2 tane baba sistem alıcaz inşallah 🤲
Haydi inşallah, olacak olacak.
Haydi inşallah, olacak olacak.
He yüzde yüz enerji bu ne biçim sinerji. Biz karadenizliyuk bizden çıkmaz tinerci 😬
He yüzde yüz enerji bu ne biçim sinerji. Biz karadenizliyuk bizden çıkmaz tinerci 😬
Sentetik mi? Selülozik mi? Tarafını seç kanka.
Sentetik mi? Selülozik mi? Tarafını seç kanka.
Tabi ki sentetik. Güzel inceltiyor ve hiç bir leke bırakmıyor. Selülozik daha ağır kokusu var😬