Ben hala yarın artma azalma gösterebileceğini düşünüyorum
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Son güncellemelerde biraz buradan kıstı gibi görünsede yarına bakalım bide çok emin konuşmayalım temkin her zaman
-
Neden azalsın ki? Karamsarlığa bürünmenin bir anlamı yok. İşin içinde dek var. Gösterilen 40 cm ise belki 60 cm yapar?
Insallah hocam
-
Modeller daha dekleri rüzgarı hesaba katmıyor rahat olun Batı Karadeniz ahalisi Kartlar daha yeni yeni dağılıyor
-
konumuma windy 2 cm kar veriyor birsey anlamadım valla ya
-
konumuma windy 2 cm kar veriyor birsey anlamadım valla ya
Onada şükür yağsında ister 10 cm ister 2 cm sıkıntı yok karı yağarken bile izlemek çok güzel
-
Efsane-Semih Hocam sabırla tahmininizi bekliyoruz İnşallah Zonguldak adına güzel haberler verirsiniz
-
Samsun ve Ordu
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Rica etsem şu modelin Tokat'ı gösterenini atabilecek bir arkadaş var mı ?
-
Samsun %72 ❄??
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Sneijder10 ladik memleketimi gördüm haritada duygulandım
-
GFS kar haritasında ayın 27 sine kadar Samsun merkez için 60.5 cm kar vermiş... İnsan heyecanlanıyor gerçekten
-
Rica etsem şu modelin Tokat'ı gösterenini atabilecek bir arkadaş var mı ?
meteologix sitesinde var dostum
-
gfs sabah güncellenmesinde sistemi B ati ve doğukaradenize verdi yağışlar bölgem adına iyi soğukta yeterli olursa güzel bir sistemcik almış olurz
-
gfs sabah güncellenmesinde sistemi B ati ve doğukaradenize verdi yağışlar bölgem adına iyi soğukta yeterli olursa güzel bir sistemcik almış olurz
Orta karadeniz bosmu
-
Orta karadeniz bosmu
Hayır ama yağış bu bölgede daha az samsundan yaşayan birisi olarak sende fark etmissindir...ecmwf çok önemli modeller hala mutabık değil
-