kar yağıyor 10 dk sonra yagmur başlar önceden yagmurdan kara döndüğü zaman tamam derdik kara döndü 2 3 gün sonrada yağmur baslardi simdi kar yagmur kar yagmur
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bizim burda devam ediyor ama hafif
-
3 Ocak 2016 gibi bir sistem gelirse bu sene beni keser inşallah Şubatta öyle bir beklentim var kendi açımdan Şubat ayı efsane alma oranı en yüksek olan aydır Zonguldağın 2012 Şubatı 2015 Şubatı 2017 Şubatı sistemleri vardı bakalım bu senede bir efsane şubatta gelir inşallah ümitliyim
-
- Resmi Gönderi
Batı Karadeniz'de sıcaklığın 0a yaklaşmasını beklemeniz gerekiyor mecburen
-
Tahminde Tokat için çim-araba-çatılar tutar demiştim. Son radar görüntülerinde kütleler genel olarak bölgeyi sıyırmış. Yarın da yağış ihtimali var ne alırsanız kardır
vallaha yarın son şansımız abi euro 4 ve wrf 22 de yağış başlıyor diyor ama kütle yok ortalıkta
-
sıcaklık nasıl yükseliyor lodos mu esiyor dışarda fena rüzgar var ama karayel esmesi lazım lodosa mı döndü bence saçma ?
-
can hocam 700-800rakımda dağa çıkacaz samsunda kar ne kadar olur sizce
-
Sıcaklık 5.4 dereceye düştü merkezde
-
Zonguldakta durum ne merak ettim
-
Zonguldakta durum ne merak ettim
Valla orta şiddet devam ediyor amma uçuyor havada tipi vardı 19:00gibi
-
5-10 cm var şuan 120 rakımda
-
Fakat iç kesimlerde 30 cm üstünde duydum +300 rakımda fazla kar var rakım çok aktif rol oynadı bu sistem
-
Hafif kütle oluşmuş
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
CAN B.Karadeniz için gökgürültülü yağışlar gelcek deniyor ilerleyen saatlerde
-
Can hocam Sürmene gece baslarmi kar 300 rakım, Giresun'da o civarlarda yavaş yavaş baslamista olursa etkisi ne kadar olur
-